/ HTC One M9+

htc one m9plus metalgrijsHTC One M9+

Ontdek hier alles over de HTC One M9 Plus. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee over deze geweldige smartphone. Vergelijk alle prijzen bij verschillende aanbieders en koop de HTC One M9+ voordelig. Prijs los toestel 759,00 euro.

Informatie HTC One M9+

HTC heeft dit jaar de HTC One M9 uitgebracht als het vlaggenschip voor het komende jaar, maar de smartphonefabrikant heeft nu ook de HTC One M9 Plus uitgebracht. De nieuwe smartphone is een kleine opfrissing van de HTC One M9. De One M9+ biedt onder andere een beter Quad HD display en betere smartphonecamera. De HTC One M9 Plus heeft wel dezelfde sterke aluminium behuizing als het reguliere model. De HTC One M9+ heeft een supersnelle octa-core processor en het heeft net als de reguliere M9 een dubbele camera aan de achterkant. De HTC One M9 Plus is een geweldige smartphone die alleen maar beter is dan het reguliere model dat HTC eerder op de markt heeft gebracht.

HTC One M9 met abonnement vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties HTC One M9+

De HTC One M9+ heeft een Quad HD IPS-display met een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels. De afmetingen van het toestel zijn 151 x 72 x 9.6 mm en het weegt 168 gram. De smartphone is uitgerust met een vingerafdruksensor en het draait op Android 5.0.2 Lollipop is combinatie met HTC Sense UI 7.0. de chipset is een Mediatek MT6795T octa-core 2.2 GHz processor. Intern heeft het toestel een opslagcapaciteit van 32 GB en het toestel heeft 3 GB RAM. Aan de achterkant tref je een 20 megapixel camera met dubbele lens. Aan de voorkant is het toestel uitgerust met een 2,1-megapixel camera. De capaciteit van de accu bedraagt 2840 mAh en het toestel is verkrijgbaar in de kleuren grijs, goud en amber goud.

Pluspunten HTC One M9+

Het pluspunt van de One M9+ is het feit dat het een upgrade is van de standaard One M9. Al het goede is nog beter geworden en dat zorgt ervoor dat de smartphone tot een van de beste smartphones behoort die je maar kunt kopen op dit moment. Met de 20-megapixel smartphone camera kun je gigantische mooie foto’s maken die je achteraf scherp kunt stellen dankzij de twee lenzen die het toestel heeft.

Minpunten HTC One M9+

De HTC One M9+ is redelijk aan de prijs en dat terwijl het reguliere toestel op slechts enkele punten is verbetert. Door de komst van de One M9 Plus zal het reguliere model minder verkocht worden en hiermee gooit HTC wellicht hun eigen glazen in. Als je op zoek bent naar een super goede smartphone koop dan de HTC One M9+.