/ HTC One M8s

one m8sHTC One M8s

Ontdek hier alles over de HTC One M8s. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de HTC One M8s. Prijs los toestel 499,00 euro.

Informatie over de HTC One M8s

HTC heeft de One M8 een upgrade gegeven en dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de HTC One M8s. het toestel heeft hetzelfde stijlvolle design als de reguliere One M8, maar onder de motorkap is onder andere krachtige hardware geplaatst en de smartphone is voorzien van een verbeterde camera. De HTC One M8s ligt comfortabel in de hand en dat komt door de stevige aluminium behuizing die ietwat bol loopt. Het toestel is enigszins als een verrassing gelanceerd want HTC heeft ook al een opvolger van de One M8 gepresenteerd namelijk de HTC One M9!

Belangrijkste specificaties van de One M8s

Het nieuwe toestel heeft exact hetzelfde design als zijn voorganger. Het zelfde geldt overigens voor het 5-inch beeldscherm met Full-HD resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Aan de achterkant van de HTC One M8s is een verbeterde 13-megapixel camera met dubbele lens geplaatst en aan de voorzijde is een 5-megapixel camera geplaatst. De octa-core processor is geklokt op 1,7 GHz en het toestel heeft 2 GB RAM. Intern heeft de HTC One M8s 16 GB opslagcapaciteit en het is uiteraard uit te breiden met een microSD-kaart. De smartphone draait op Android 5.0 Lollipop in combinatie met HTC Sense en BlinkFeed. De HTC One M8s heeft BoomSound, aan zowel de boven- als onderkant van het beeldscherm zijn speakers geïntegreerd.

Pluspunten

De HTC One M8 was een bijzonder goede smartphone en omdat de HTC One M8s alleen maar beter is geworden is het een geweldige smartphone voor een lage prijs. Het toestel heeft niet iets waarmee het zich kan onderscheiden van de concurrentie, maar toch kan de HTC One M8s makkelijk de concurrentie aan. Het toestel is namelijk niet van goedkoop plastic gemaakt, het heeft een stijlvol design waarbij alleen gebruik gemaakt is van aluminium.

Minpunten

De opvolger van de HTC One M8 is buitengewoon aantrekkelijk, maar het toestel mist de WOW-factor. Het toestel is in vergelijking met andere toptoestellen aan de lompe kant qua grootte en het is ook nog eens heel zwaar. De HTC One M8s is een leuke smartphone met goede specificaties en voor een betaalbare prijs te koop, maar hiermee gaat HTC de concurrentieslag niet winnen.