/ HTC One M8

HTC One M8

htc one m8Ontdek hier alles over de HTC One M8. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de One M8. Prijs los toestel 699,00 euro.

Informatie over de HTC One M8

HTC heeft voor 2014 een opvolger gelanceerd voor de HTC One van 2013. Het vlaggenschip voor 2014 heeft de naam HTC One M8 gekregen. Het toestel moet de alle verwachtingen overtreffen want de HTC One is een schot in de roos gebleken in 2013. HTC heeft de One M8 voorzien van de laatste technologische snufjes, een verfrissend design en de krachtigste hardware. De HTC One M8 valt vooral op door de Duocamera aan de achterkant van het toestel. Met de Duocamera is het mogelijk om je foto’s naderhand scherp te stellen. Het design van de HTC One M8 is wederom volledig van metaal. Ook heeft HTC de smartphone wederom voorzien van BoomSound, ben je een muziekliefhebber dan is de HTC One M8 de smartphone naar jouw hart. De interne opslagcapaciteit van de HTC One M8 bedraagt 16 GB, maar kan nu wel uitgebreid worden middels een microSD-kaart.

Belangrijkste specificaties van de HTC One M8

De HTC One M8 is voorzien van een uitermate krachtige 2,3 GHz quad-core processor, die werkt in combinatie met 2 GB werkgeheugen. Intern heeft de HTC One M8 een opslagcapaciteit van 16 GB en deze is uit te breiden met een microSD-kaart tot maximaal 128 GB. Aan de onderkant van de smartphone zijn dubbele speakers ingebouwd ook wel bekend als HTC BoomSound. Aand e achterkant van de smartphone tref je twee cameralenzen aan; DuoCamera met UltraPixel-technologie. Met deze camera kun je gemaakte foto’s achteraf scherpstellen. De twee cameralenzen hebben afzonderlijk van elkaar een 4 megapixel lens. Het toestel heeft een afmeting van 146.4 x 70.6 x 9.4 millimeter en het weegt slechts 160 gram. De HTC One M8 draait op Android 4.4.2 KitKat en er komt een upgrade beschikbaar voor Android 5.0 Lollipop in 2015. Bij het mobiele besturingssysteem maakt HTC ook gebruik van het HTC Sense UI 6.0.

Pluspunten van de HTC One M8

De HTC One M8 biedt een indrukwekkende lijst van specificaties en doet in geen opzicht onder voor de smartphones van bijvoorbeeld Samsung, LG en Sony. Met de aanschaf van de HTC One M8 ben je er van verzekert dat je een kwalitatief goede smartphone in handen hebt waarmee je nog enkele jaren door kunt. Het design van de smartphone spreekt daarnaast enorm aan want het heeft een metalen unibody. De mogelijkheid om het interne geheugen uit te breiden met een microSD-kaart is een goede stap geweest want je kunt het interne geheugen uit breiden met 128 GB. De DuoCamera van de HTC One M8 is een hele speciale feature. Dit zie je nog niet veel maar het zal wel de toekomst worden bij smartphones. Wil je de trend voor zijn? Kies dan voor de HTC One M8.

Minpunten van de HTC One M8

Het enige minpunt van de HTC One M8 is het formaat. Het toestel is in vergelijking met andere smartphones enorm dik en veel breder als bijvoorbeeld de LG G3 en de Samsung Galaxy S5. Deze smartphones hebben ook een groot beeldscherm maar zijn een stuk slanker in het totale design. Wil je een compacte smartphone, dan is de HTC One M8 niet geschikt voor jou.