/ HTC One A9s

HTC One A9s

Op de IFA is door HTC de One A9s aangekondigd. Dit is de opvolger van de One A9. Het toestel heeft mindere specificaties dan zijn voorganger maar wordt dan ook aangeboden voor een veel lagere introductieprijs. Toch zijn de specificaties van het toestel prima en is de prijs kwaliteitsverhouding uitstekend. De A9s beschikt onder andere over een display met HD resolutie, een 1GHz octa-core processor en 13 megapixelcamera.

HTC One A9s kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De HTC One A9s heeft afmetingen van 145,75 x 70,8 x 7,26 millimeter en weegt 143 gram. Het toestel is voorzien van een mooie metalen behuizing. Het display is een 5 inch beeldscherm met HD resolutie. Aan de binnenzijde bevindt zich een 1GHz octa-core processor met 3GB aan werkgeheugen. De A9s draait alle populaire apps met gemak net als diverse games. Er is 32GB aan opslagruimte aanwezig dat is uit te breiden middels een microSD-geheugenkaart. Aan de achterzijde bevindt zich een 13 megapixelcamera, de voorzijde is voorzien van een 5 megapixelcamera. Het toestel draait uit de doos op Android 6.0 Marshmallow.

Prijs en beschikbaarheid

De HTC One A9s werd eind 2016 door HTC op de markt gebracht. Het toestel is beschikbaar in het zwart en zilver. Toen de smartphone werd uitgebracht had het een adviesprijs van 349 euro, inmiddels is de prijs voor een los toestel tot onder de 300 euro gezakt. U kunt een los toestel aanschaffen en daarbij een sim only abonnement afsluiten. De HTC One A9s wordt ook aangeboden in combinatie met een abonnement vanaf zo’n 16 euro per maand afhankelijk van de provider, de duur en de inhoud van het abonnement. Vergelijk de abonnementen van verschillende providers met elkaar en sluit uw HTC One A9s abonnement af.