/ HTC U12

De HTC U12 met abonnement | Smartphoneclub

De HTC U12 is het nieuwe vlaggenschip van HTC en zal de HTC U11 opvolgen. Het model is nog niet officieel aangekondigd maar werd al tijdens het 5G in Taiwan getoond. Daarna verschenen er al snel vele foto’s van het toestel op het internet en wordt er flink gespeculeerd over de specificaties van het toestel. De officiële aankondiging laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten en zal mogelijk eind deze maand plaatsvinden. Het toestel zal kort daarna beschikbaar zijn. U kunt het toestel als los toestel aanschaffen of in combinatie met een abonnement. Bij een los toestel kunt u zelf een sim only abonnement aanschaffen bij een provider naar keuze. Een groot voordeel is dat uw maandelijkse kosten in dat geval erg laag kunnen liggen. Wanneer u de U12 aanschaft in combinatie met een abonnement, zullen de maandelijkse kosten hoger liggen. Een zo goedkoop mogelijk abonnement sluit u af door eerst de verschillende abonnementen van diverse providers met elkaar te vergelijken. Dit is mogelijk op smartphoneclub.com. Hier zijn ook diverse aanbiedingen zichtbaar, zo bent u zeker van het meest goedkope abonnement in combinatie met een nieuwe HTC smartphone.

 

HTC U12 abonnement afsluiten

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

 

Specificaties

Wat betreft de specificaties van de HTC U12 kunnen we in ieder geval een groot 6-inch display verwachten. Het toestel zal niet zijn voorzien van een AMOLED display maar van een Super LCD-beeldscherm dat ook in eerdere flagships van HTC werd gebruikt. De U12 heeft een metalen frame en een glazen paneel aan de voor- en achterzijde. De randen zijn voorzien van drukgevoelige sensoren waarmee apps kunnen worden geopend of acties kunnen worden uitgevoerd. Het toestel draait op een Snapdragon 845 in combinatie met 6GB aan werkgeheugen. Deze chip-combinatie wordt ook bij toestellen van verschillende concurrenten gebruikt. Het opslaggeheugen bedraagt 128 GB. De achterzijde zal zijn voorzien van een dubbele camera met 12- en 16-megapixel lens. De voorzijde  beschikt over een 8-megapixel camera geschikt voor het maken van selfies. De accu betreft een 3420 mAh batterij. Face Unlock is aanwezig om het toestel met uw gezicht te ontgrendelen. De U12 loopt op Android 8.0 en is waterdicht.

HTC U12 bestellen

Het is dus een uitstekend idee om de HTC U12 te overwegen. Het heeft goede specificaties en is goed te combineren met diverse abonnementen van allerlei providers. Deze zijn gemakkelijk te vergelijken op onze website. Iedere provider heeft wel een keer aanbieding voor haar vele abonnementen, neem dus regelmatig een kijkje op onze website. Wij vergelijken abonnementen van allerlei providers en bieden u het beste abonnement aan voor de beste prijs door de vele aanbiedingen.