/ HTC One A9

HTC One A9

Op deze pagina lees je alles over de HTC One A9. Lees het laatste nieuws, tips & tricks, reviews én de specificaties. Vergelijk ook prijzen voor deze smartphone in combinatie met een abonnement tussen verschillende aanbieders. Geef je voorkeuren op in onze vergelijkingstool en zie direct welke deals het beste bij jou wensen aansluiten!

Informatie over de HTC One A9

De HTC One A9 is in het najaar van 2015 op de markt gekomen onder leiding van de nieuwe directeur van HTC, Cher Wang. Het bedrijf had al een tijd te maken met tegenvallende verkopen en consumenten klaagden over weinig vernieuwende telefoons. Cher Wang sloeg met de HTC One A9 een compleet andere weg in en zorgde ervoor dat deze smartphone voorzien werd van een ander uiterlijk, andere hardware en verbeterde software.
De One A9 valt qua hardware in het midden segment en heeft een relatief hoge aanschafprijs. Dit wordt gerechtvaardigd door het premium design en ontwerp wat we bijvoorbeeld ook terugzien bij de Samsung Galaxy Alpha. Het toestel beschikt over verschillende leuke features en beschikt over een stevige en mooie behuizing. Doordat het toestel een relatief hoge aanschafprijs heeft kiezen veel mensen er voor om de HTC One A9 te kopen met een mobiel abonnement.

HTC One A9 met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties van de smartphone

De HTC One A9 beschikt over een 5 inch groot scherm dat werkt met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De processor bedraagt een Snapdragon 617 octa-core processor van Qualcomm die werkt op een snelheid van 1,5 GHz. Het werkgeheugen is 2GB groot en het interne opslaggeheugen van 16GB is uit te breiden met een geheugenkaartje.
Aan de achterkant beschik de smartphone over een camera van 13 megapixels, die video’s kan maken in een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 2150 mAh.

Pluspunten

De HTC One A9 is een prachtige telefoon met prima hardware, waardoor het toestel soepel werkt. Het scherm is van goede kwaliteit en heeft een hogere resolutie dan een aantal concurrerende telefoons.

Minpunten

Het toestel is door zijn premium design relatief duur. De accu is vrij klein, wat de stand-by tijd van het toestel niet ten goede komt.