/ HTC 11

HTC 11

De HTC 11 is de verwachte opvolger van de HTC 10 en zal vermoedelijk het vlaggenschip van HTC in 2017 worden. Op deze pagina vind je een overzicht van het laatste nieuws, geruchten en informatie rondom deze smartphone. Pas nadat HTC het toestel officieel heeft aangekondigd kunnen we de informatie op deze pagina bevestigen

Informatie over de HTC 11

De HTC 11 zal het vlaggenschip van smartphonefabrikant HTC voor 2017 worden. Het toestel volgt het huidige topmodel, de HTC 10 op. De 11 zal op diverse vlakken flink verbeterd zijn, waardoor de strijd met concurrenten als Apple of Samsung weer voortgezet kan worden. Bij de vorige editie heeft de fabrikant besloten om af te stappen van de traditionele naamgeving. We verwachten dan ook niet dat het toestel de HTC One M11 zal heten, maar kortweg de HTC 11.

Specificaties van de HTC 11

In dit stadium is het nog vroeg om de daadwerkelijke specificaties van het toestel uiteen te zetten. Wel verwachten we bij de 11 een verbeterde CPU, meer werkgeheugen en een grotere interne opslag, zodat het toestel de nieuwste apps en games moeiteloos kan draaien. We verwachten dat het display even groot zal blijven, namelijk 5.2 inch. Ook zullen goede camera’s, een flinke accu en een vingerafdrukscanner waarschijnlijk wel weer aanwezig zijn op de HTC 11.

Release datum HTC 11

Het nieuwe toptoestel van HTC moet nog officieel aangekondigd worden door de fabrikant, hiermee zal ook de exacte release datum bekend worden van het toestel. HTC houdt echter al een aantal jaar vast aan een vast release schema voor de topmodellen. We verwachten daarom een aankondiging van het toestel in april 2017, waarna het toestel doorgaans enkele weken later leverbaar zal zijn.