/ HTC Desire 628

HTC Desire 628

In mei 2016 heeft HTC de nieuwe HTC Desire 628 geïntroduceerd, het toestel is vanaf 6 juni 2016 in Nederland beschikbaar. Het is een zeer kleurrijk en opvallend toestel met uitstekende prestaties en wordt tegen een relatief lage prijs aangeboden. Het midrange toestel wordt in Nederland verkocht in de kleur donkerblauw. De Desire 628 is voorzien van dual-sim, dit betekent dat er in het toestel ruimte is voor 2 simkaarten tegelijk wat voor velen als een groot pluspunt kan worden gezien.

HTC Desire 628 kopen met abonnement

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De HTC Desire 628 heeft een echt ‘HTC design’ en is voorzien van een 5 inch glazen display van 1280 x 720 pixels. Het beeldscherm loopt naadloos over in de zijkanten van het toestel. Het toestel heeft afmetingen van 146,9 x 70,9 x 8,19 millimeter en weegt 142 gram. De smartphone draait op een 1.3 GHz octa-core processor en werkt in combinatie met 3GB aan werkgeheugen. Er is 32GB aan opslaggeheugen aanwezig dat middels een microSD kaart kan worden uitgebreid. De Desire 628 is een dual sim toestel, er kunnen twee simkaarten in de smartphone worden geplaatst. Dit betekent dat u het toestel zowel als werk- en privé toestel kunt gebruiken. De accu met 2200 mAh is relatief klein maar werkt prima, de batterij gaat lang genoeg mee. Het geluid is goed dankzij de bekende BoomSound die zorgt voor een betere geluidservaring. De achterzijde van het toestel is voorzien van een 13 megapixel camera. De lens is voorzien van een f/2.0 diafragma en een BSI-sensor. Ook met weinig licht maakt de camera mooie foto’s. Video’s kunnen in 1080p worden opgenomen tot 30 frames per seconde. De 5 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel is geschikt voor het maken van selfies. Het toestel draait op Android. Met de HTC Thema app kunnen gebruikers zelf de lettertypen, pictogrammen en achtergronden naar smaak aanpassen.

Prijs en beschikbaarheid

De HTC Desire 628 is sinds 6 juni 2016 in Nederland verkrijgbaar, de adviesprijs was op dat moment 249 euro voor een los toestel. Dit betekent dat het toestel zich bevindt in de midrange. Inmiddels is de prijs voor een losse HTC Desire 628 al gedaald, vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders online wanneer u van plan bent het toestel aan te schaffen. U kunt een los toestel aanschaffen in combinatie met een sim-only abonnement. Het is ook mogelijk om de HTC Desire 628 in combinatie met een abonnement aan te schaffen. In dat geval betaalt u maandelijks de abonnementskosten en is het toestel gratis. Vergelijk het aanbod van verschillende providers om tot het meest voordelige abonnement te komen.