/ HTC Desire 620

htc desire 620Ontdek hier alles over de HTC Desire 620. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de HTC Desire 620. Prijs los toestel 249,00 euro.

Informatie over de HTC Desire 620

De HTC Desire 620 is een smartphone voorzien van een 5 inch Full HD display. Het toestel is een echte middenklasser. De achtercamera is met een 8 megapixel cameralens redelijk goed te noemen. De front-facing camera is met een 5 megapixel cameralens een heus selfie camera die van hoge kwaliteit zullen zijn. De HTC Desire 620 biedt verder goede specificaties, waardoor het een smartphone is waarmee snel mee gewerkt kan worden. Aan boord van de Desire 620 tref je een 1,2 GHz quad-core processor en 8 GB intern geheugen. De interne opslagcapaciteit is uit te breiden middels een microSD-kaart. De HTC Desire 620 is de opvolger van de Desire 610.

Belangrijkste specificaties

De HTC Desire 620 is een smartphone in het middensegment. Het toestel is uitgerust met een 5 inch HD display met een schermresolutie van 1280×720 pixels. Aan boord van de smartphone tref je een Qualcomm Snapdragon 410-soc van 1,2 GHz in combinatie met 1 GB aan werkgeheugen. De interne opslagcapaciteit van het toestel is 8 GB en uitbreidbaar met microSD-kaart tot 128 GB. De front-facing camera heeft 5 megapixels en de achtercamera heeft 8 megapixels. Het toestel ondersteund 4G, je kunt dus razendsnel draadloos internetten. Verder draait het toestel op Android 4.4 KitKat met de eigen HTC Sense 6 skin.

Pluspunten

De Desire 620 is een geweldig toestel voor iedereen. Door de specificaties van de smartphone valt het in het middensegment en dat maakt de HTC Desire 620 betaalbaar. Het 5 inch scherm biedt veel voordelen en het is nog steeds makkelijk met één hand te bedienen. Met de snelheid van de smartphone zit het wel goed want het toestel heeft een 1,2 GHz quad-core processor en 1 GB werkgeheugen. Het aller grootste pluspunt van de HTC Desire 620 is de prijs. Voor 249 euro krijg je een prachtig toestel met een modern uiterlijk. De 5 megapixel selfie camera maakt foto’s in hoge kwaliteit en dat zal je direct zien bij het maken van je eerste selfie.

Minpunten

HTC is een fabrikant die niet bekend staat om zijn goede middenklasse smartphones. De HTC Desire 620 moet daar verandering in aan brengen en naar onze mening is het enigszins gelukt. Het enige minpunt voor de smartphone is dat het toestel middelmatige specificaties kent maar daarbij moeten we wel vermelden dat de prijs/kwaliteit verhouding meer dan uitstekend is.