/ HTC Desire 320

HTC Desire 320

htc desire 320Ontdek hier alles over de HTC Desire 320 . Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de HTC Desire 320. Prijs los toestel 139,00 euro.

Informatie over de HTC Desire 320

HTC heeft met de Desire 320 een goedkope Android smartphone op de markt gebracht. Het toestel is compact te noemen doordat HTC het voorzien heeft van een 4,5 inch beeldscherm. De smartphone is voorzien van degelijke hardware en het heeft een strak uiterlijk. Doordat de HTC Desire 320 enorm betaalbaar is valt het toestel in het onderste segment van smartphones. Ondanks de lage prijs van de smartphone heeft het wel een krachtige quad-core processor en een 5 megapixel camera die Full HD video’s kan opnemen. HTC heeft over het Android besturingssysteem haar eigen Sense UI gelegd, waardoor de HTC Desire 320 een stuk gebruiksvriendelijker is en je ook nog eens voorzien bent van leuke extra features van HTC. De HTC Desire 320 is de opvolger van de HTC Desire 310.

Belangrijkste specificaties HTC Desire 320

De HTC Desire 320 heeft een 4,5 inch beeldscherm met een scherm resolutie van 480 bij 854 pixels. Onder de motorkap tref je een1,3GHz quad-core processor aan en 1 GB werkgeheugen. De smartphone heeft intern een opslagcapaciteit van 8 GB en deze is gelukkig wel uit te breiden met een microSD-kaart. De smartphone draait op Android 4.4 KitKat met HTC’s eigen skin Sense UI. Aan de achterkant tref je een 5 megapixel camera en voorop is een cameralens met 0,3 megapixel geplaatst. De specificaties zijn voor een smartphone in het onderste segment goed te noemen. De afmetingen van de HTC Desire 320 zijn 132 bij 67.8 bij 10.5 millimeter en het toestel weegt 145 gram. De smartphone is uitgerust met een 2100mAh batterij. Toestel heeft geen ondersteuning voor het 4G netwerk.

Pluspunten van de HTC Desire 320

De opvolger van de HTC Desire 310 heeft een aantal kleine verbeteringen waardoor de smartphone wederom beter is geworden. De HTC Desire 320 kenmerkt zich door de lage adviesprijs en de goede specificaties. De smartphone is enorm betaalbaar en met de verkregen specificaties is deze lowbudget smartphone een goede keuze.

Minpunten van de HTC Desire 320

De HTC Desire 320 heeft maar een kleine upgrade gekregen ten opzichte van zijn voorganger. Het is vooral jammer dat de smartphone geen 4G ondersteund. De opkomst van 4G gaat in een rap tempo en ook als je niet heel veel om een smartphone geeft wil je natuurlijk beschikken over supersnel mobiel internet.