/ Honor Holly

Honor Holly

honor hollyOntdek hier alles over de Honor Holly. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Honor Holly. Prijs los toestel maximaal 139,99 euro.

Informatie over de Honor Holly

Honor heeft wederom een nieuwe smartphone aangekondigd die binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. De nieuwste telg is de Honor Holly, het is een budget smartphone met een groot beeldscherm. De maximale prijs die je betaalt voor de Honor Holly is 139,99 euro maar naarmate de smartphone populairder wordt zal de prijs van de smartphone nog kunnen dalen. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. De Honor Holly heeft een geweldig groot scherm en uitstekende specificaties ondanks dat het een goedkope Android smartphone betreft. Er zijn tegenwoordig enorm veel budget toestellen verkrijgbaar maar de Honor Holly is the top of the bill. De specificaties van de smartphone komen overeen met een smartphone uit het middensegment. De Honor Holly is verkrijgbaar vanaf maart 2015.

Belangrijkste specificaties van de Honor Holly

De smartphone draait op het mobiele besturingssysteem van Android met Huawei’s eigen EmotionUI 2.3. De Honor Holly heeft een 5 inch IPS LCD-display met een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. Het kloppende hart van de Honor Holly is een 1,3 GHz quad-core processor en 1 GB werkgeheugen. Intern heeft de smartphone een opslagcapaciteit van 16 GB, deze is uitbreidbaar met een microSD-kaart tot 32 GB. Aan de voorkant heeft het toestel een 2 megapixel camera en aan de achterkant is een 8 megapixel camera geplaatst. De Honor Holly ondersteund dual-sim, je kunt twee simkaarten gelijktijdig gebruiken. De smartphone is voor zien van een 2.000mAh batterij. De Honor Holly weegt 156 gram en meet 142.2 bij 72.3 bij 9.4 millimeter.

Pluspunten van de Honor Holly

Ondanks dat de Honor Holly een goedkope Android smartphone is heeft de smartphone uitstekende specificaties. Voor de prijs die je betaalt voor het toestel krijg je ongelooflijk veel. Het toestel heeft een fijne afmeting waardoor het nog steeds makkelijk met één hand te bedienen is. De dual-sim mogelijkheid is helemaal geweldig want met deze smartphone kun je twee simkaarten gelijktijdig gebruiken, vooral ideaal als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden.

Minpunten van de Honor Holly

voor de prijs die je betaalt voor de Honor Holly zijn er eigenlijk geen minpunten noemenswaardig. Het enig is dat wanneer je liever een betere selfie camera wilt je niet voor de Honor Holly moet kiezen. Voor de rest is de Honor Holly een geweldig toestel.