/ Honor 6 Plus

Honor 6 Plus

honor 6 plusOntdek hier alles over de Huawei Honor 6 Plus. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Honor 6 Plus. Prijs los toestel 255,00 euro, met abonnement vanaf 0,00 euro.

Informatie over de Honor 6 Plus

Honor heeft een nieuwe smartphone gelanceerd namelijk de Honor 6 Plus. Het toestel is de volgende in de eerste reeks smartphones die het merk onder de vleugels van Huawei uitbrengt. De smartphone valt vooral op door de naam en de dubbele cameralenzen aan de achterkant. Het design lijkt wederom veel op die van Apple’s iPhone en ook de naam doet denken aan een iPhone. De dubbele cameralens aan de achterkant doet weer denken aan de HTC One M8. Door de dubbele camera kunnen foto’s die gemaakt worden met de Honor 6 Plus achteraf scherpgesteld worden. De camera’s aan de achterkant van het toestel maken foto’s in een resolutie van 8 megapixels. De front-facing camera kent een cameralens met 5 megapixels, de perfecte selfie camera. Het beeldscherm kent een diagonaal van 5,5 inch en heeft een Full HD resolutie. De batterij capaciteit van de Huawei Honor 6 Plus is 3600 mAh.

Belangrijkste specificaties Honor 6 plus

De Honor 6 plus is uitgerust met krachtige hardware en software. Onder de motorkap tref je een octa-core Kirin 925 processor die gemaakt is door Huawei. Er zit zelfs een aparte chip in de Honor 6 Plus voor fitness-doeleinden. Het toestel heeft 3 GB aan RAM en het is verkrijgbaar met 16 GB interne opslagcapaciteit. De interne opslagcapaciteit is uit te breiden met een microSD-kaart. De smartphone is slechts 7,5 millimeter dik en het draait op Android 4.4 KitKat met de eigen skin Emotion UI 3.0. De afmetingen van de Honor 6 Plus zijn 150,5 x 75,7 x 7,5 millimeter en het weegt 165 gram. Het 5,5 inch display heeft een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. De Huawei Honor 6 Plus is een prachtige smartphone voor een betaalbare prijs.

Pluspunten Honor 6 Plus

Het pluspunt bij de toestellen van Honor blijven de prijs/kwaliteit verhouding. De krachtige specificaties zijn high-end waardig maar de prijs die betaald moet worden voor de smartphone is in het lagere segment. De dubbele cameralens aan de achterkant is een leuke toevoeging verder lijkt de Honor 6 plus veel op de Honor 6. Met deze smartphone hoef je nooit meer bang te zijn dat je batterij leeg raakt want met een batterij capaciteit van 3600 mAh kom je de hele dag wel door.

Minpunten Honor 6 Plus

De Honor 6Plus doet in alle opzichten denken aan de iPhone. Het design en zelfs de naam lijken op de grootste iPhone die onlangs gepresenteerd is. De Huawei Honer 6 Plus is een krachtig toestel en het is ook nog eens een betaalbare smartphone. Een ander minpunt bij de Honor smartphones is dat het nog geen naamsbekendheid heeft gegenereerd.