/ Honor 6

Honor 6

honor 6Ontdek hier alles over de Huawei Honor 6. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Honor 6. Prijs los toestel 299,00 euro, met abonnement vanaf 0,00 euro.

Informatie over de Honor 6

De Honor 6 is een beslist een interessante smartphone met een beduidend vriendelijk prijskaartje. Bij de smartphone is de prijs-/kwaliteitsverhouding uitstekend in balans. De Honor 6 heeft prachtige specificaties die niet zullen misstaan bij een high-end smartphone, zo is het toestel uitgerust met een 5 inch Full HD Display, 13 megapixel camera en een enorm krachtige 3100 mAh batterij. Deze geweldige specificaties verdienen een geweldig mobiel besturingssysteem en dat heeft het ook met Android 4.4 met de eigen UI Sense 3.0. Honor is een nieuw merk dat smartphones op de markt brengt, het is onderdeel van Huawei maar het maakt en ontwikkeld zoveel mogelijk helemaal zelfstandig high-end smartphones voor een betaalbare prijs. Het interne geheugen van de Huawei Honor 6 is 16 GB maar uit te breiden tot maximaal 32 GB met een microSD-kaart. Het toestel is “door de klant, voor de klant” gemaakt. Met de verkregen feedback zal Honor de smartphones nog verder optimaliseren, schroom je dus niet en deel je ervaringen met Honor over de Honor 6. Het is absoluut een goede keuze om de Huawei Honor 6 te kopen.

Belangrijkste specificaties van de Honor 6

De Huawei Honor 6 is uitgerust met high-end specificaties en hierdoor is het een heel interessant toestel. De Honor 6 is voorzien van een krachtige Hisilicon Kirin 920 octa-core processor, 3 GB RAM en 16 GB interne opslagcapaciteit. Het heldere 5 inch display stelt je instaat om video’s en spelletjes te spelen in een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels. De capaciteit van de batterij is 3100 mAh en veel andere smartphone merken zullen jaloers zijn op deze capaciteit. Het toestel is verder uitgerust met een 13 megapixelcamera aan de achterkant met dubbele LED flitser en aan de voorkant tref je een 5 megapixelcamera aan. Met de supersnelle autofocus van de Honor 6 mis je nooit meer een moment.

Pluspunten Honer 6

De Honor 6 een een geweldig mooi toestel met high-end specificaties. Het ontwerp is strak en vergelijkbaar met de smartphones van Huawei, dit is ook logisch want het bedrijf maakt gebruik van dezelfde ontwikkelingsafdeling als Huawei. Wat voornamelijk een pluspunt is bij de Honor 6 is de ongelooflijke capaciteit van 3100 mAh bij de batterij, de batterij beschikt zelfs over SmartPower 2.0-technologie, hierdoor is de batterij energiebesparend. Veel concurrenten zullen jaloers zijn op de prestaties van deze batterij. Door de krachtige Hisilicon Kirin 920 octa-core processor en het 3 GB RAM zal het toestel ten alle tijden snel en soepel reageren. De twee camera’s op de Honor 6 zijn uitstekend. De hoofdcamera is zelfs uitgerust met een dubbele LED flitser waardoor je altijd goede foto’s kunt maken. Het is beslist een goede keuze om de Honor 6 te kopen.

Minpunten Honor 6

Qua specificaties is er weinig op het toestel aan te merken. Het design van de Honor 6 komt overeen met de Huawei Ascend smartphones en doet ons weer denken aan de iPhone. Het zal absoluut niet aan de specificaties gaan liggen bij dit toestel en ook zeer zeker niet aan de prijs, maar de naamsbekendheid is toch nog echt een minpunt bij de Honor 6.