/ Honor 4X

Honor 4XHonor 4X

Hier ontdekt je alles over de Honor 4X de phablet van het dochtermerk Honor van Huawei. Lees informatie, nieuws en reviews over de telefoon! Vergelijk ook prijzen voor dit toestel of koop het in combinatie met een abonnement. Geef jou voorkeuren op in de tool en zie direct welke deal het beste bij jou wensen aansluit!

Informatie over de Honor 4X

De Honor 4X is de eerste phablet wat Huawei’s dochteronderneming Honor. De smartphone beschikt over een 5,5 inch groot scherm en is gunstig geprijsd. Kijkend naar de hardware en de prestaties is heeft het toestel een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Consumenten die een grote smartphone zoeken hebben rond de €200 euro weinig keuze. De Honor 4X kost ongeveer dit bedrag en is dan een geweldige optie!

Het toestel is bij diverse Nederlandse webwinkel te koop, of op de website van de fabrikant zelf. Wie liever een abonnement heeft, kan er voor kiezen een mobiel abonnement af te sluiten in combinatie met de Honor 4X. Hierbij betaal je in maandelijkse termijnen voor het toestel, waarna na de contactperiode het toestel volledig van jou is.

Specificaties van de smartphone

De Honor 4X beschikt over een 5,5 inch groot display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De CPU bedraagt een Snapdragon 410 die over 8 cores beschikt die op 1,2GHz werken. Het werkgeheugen bedraagt 2GB en het interne geheugen van 8GB is met een uitbreidingskaartje uit te breiden. Aan de achterkant bevindt zich een 13 megapixels camera en aan de voorkant is een 5 megapixels variant aanwezig. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 3000 mAh, waarmee volgens de fabrikant een stand-by tijd van 200 uur gehaald moet worden.

Pluspunten 4X

De Honor 4X is een phablet met een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding, telefoons als deze vindt je niet snel in zijn prijsklasse! De telefoon presteert goed en beschikt over een uitstekend scherm. De camera aan de achterkant maakt mooie foto’s en filmpjes kunnen in hoge kwaliteit opgenomen worden.

Minpunten 4X

Het geluid wat uit de Honor 4X is vergeleken met concurrentie beneden de maat. Het geluid klinkt niet altijd even zuiver. Op het apparaat is Android geïnstalleerd, waarbij veel software op voorhand wordt geïnstalleerd. Deze software laat zich lastig verwijderen.