/ Honor 3C

Honor 3C

honor 3cOntdek hier alles over de Huawei Honor 3C. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Honor 3C. Prijs los toestel 139,00 euro, met abonnement vanaf 0,00 euro.

Informatie over de Honor 3C

De Huawei Honor 3C heeft goede specificaties en is voor een bodemprijs te koop. Het is in principe een budget smartphone met vergelijkbare specificaties als een high-end smartphone. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend bij de Huawei Honor 3C. De smartphone heeft een 5 inch display met een 720p HD-resolutie. Aan de achterkant van het toestel is een 8 megapixel camera geplaatst en aan de voorkant tref je een 5 megapixel camera aan. Dankzij de quad-core processor met 2 GB werkgeheugen is de Honer 3C ook nog eens erg snel. De Huawei Honor 3C draait op Android 4.2 met daarover de eigen skin Emotion UI 1.6. De Honor smartphones zijn nog niet heel bekend in Nederland maar het nieuwe merk is onderdeel van Huawei. Honor wil zich profileren in de telecom markt door high-end specificaties te gebruiken bij de smartphones en deze voor een betaalbare prijs aan te bieden op de markt. De interne opslagcapaciteit van de Honor 3C is 8 GB en is uit te breiden middels een microSD-kaart tot 32 GB. De smartphones van Honor worden ”door de klant, voor de klant”gemaakt. Door intensieve feedback te vragen van de gebruikers wil Honor de smartphones alsmaar optimaliseren. Het is voor het nieuwe merk dat de gebruikers hun ervaringen delen. De Huawei Honor 3C is een smartphone met high-end specificaties maar voor een betaalbare prijs te koop.

Belangrijkste specificaties van de Honer 3C

De Honor 3C is een smartphone met high-end specificaties en hierdoor is de smartphone voor heel veel mensen interessant. De Huawei Honor 3C is uitgerust met een Mediatek MT6582M quad-core processor, geklokt op 1,3 Ghz, 2 GB RAM en 8 GB intern opslaggeheugen. Het 5 inch display heeft een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. De capaciteit van de accu bij de Honor 3C is 2300 mAh en dat is voldoende om de hele dag ongestoord met de smartphone aan de slag te gaan. Verder is de smartphone uitgerust met een 8 megapixelcamera aan de achterkant en een 5 megapixelcamera aan de voorkant. De camera aan de achterkant stelt je instaat om video opnames te maken in 1080p. De camera aan de achterkant van de Honor 3C is tevens uitgerust met een flitser en een autofocus. Je maakt met de Honor 3C altijd een prachtige foto. Het toestel draait op Android 4.2 met de eigen skin Emotion UI 1.6.

Pluspunten Honer 3C

Het grootste pluspunt van de Huawei Honor 3C is dat het toestel is uitgerust met twee simkaartsloten. Dit is voornamelijk ideaal voor mensen die zowel een zakelijk nummer hebben en een privé nummer. Door de twee simkaartsloten hoef je nooit meer met meerdere mobiele telefoons in de weer. Daarnaast is het handig dat de interne opslagcapaciteit uitgebreid kan worden met een microSD-kaart tot 32 GB. Veel concurrenten zouden jaloers zijn op de Honor 3C batterij capaciteit. Met de 2300 mAh capaciteit misstaat de Honor 3C absoluut niet in het rijtje van alle andere high-end smartphones. De prijs/kwaliteit verhouding bij het toestel is uitmuntend en hierdoor zal dit toestel nog wel eens enorm geliefd kunnen worden.

Minpunten Honer 3C

De specificaties van het toestel zijn goed en helemaal als je de prijs/kawileit verhouding bekijkt. Alleen is het design van het toestel net weer iets minder. Zoals al vaker doet de Honor 3C ook weer denken aan de iPhone. Verder zal de naamsbekendheid bij de Honor 3C nog wel eens een minpunt kunnen zijn.