/ BlackBerry Passport

BlackBerry Passport

blackberry passportOntdek hier alles over de BlackBerry Passport. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de BlackBerry Passport. Prijs los toestel vanaf 699,00 euro.

Informatie over de BlackBerry Passport

BlackBerry heeft de Passport voorzien van een fysiek QWERTY-toetsenbord. Niet alleen door de aanwezigheid van het QWERTY-toetsenbord heeft de BlackBerry Passport een bijzonder design, overall is het toestel voorzien van een apart design. De smartphone is rechthoekig en dankzij de aanwezigheid van het fysieke toetsenbord kun je nog sneller teksten typen. Het 4,5 inch beeldscherm is touchscreen waardoor je games makkelijk kunt spelen en supersnel op internet kunt surfen. Het fysieke toetsenbord van de BlackBerry Passport is een verlengde van het touchscreen beeldscherm, swipe bijvoorbeeld over het fysieke toetsenbord en de BlackBerry Passport zal terug gaan naar de vorige app. De BlackBerry Passport is ontwikkeld voor de zakelijke markt, hierdoor heeft de smartphone ook een fysiek QWERTY-toetsenbord gekregen. Door het vierkante beeldscherm worden layouts van websites en e-mails weergegeven zoals op een desktop. De BlackBerry Passport is natuurlijk ook gewoon te krijgen als particulier. Typ je ontzettend veel berichten dan is de BlackBerry Passport echt iets voor jou.

BlackBerry Passport prijzen vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties van de BlackBerry Passport

Het opvallendste aan de BlackBerry Passport is dat het toestel een vierkant beeldscherm heeft met daaronder een fysiek QWERTY-toetsenbord. Het beeldscherm is een 4,5 inch touchscreen scherm met een resolutie van 1440 bij 1440 pixels. Het toestel heeft een krachtige quad-core processor en in combinatie met 3 GB werkgeheugen loopt het toestel heel soepel. Intern is er een opslagcapaciteit van 32 GB aanwezig en deze is uitbreidbaar met een microSD-kaart tot 128 GB. De smartphone heeft een afmeting van 128 x 90.3 x 9.3 millimeter en weegt 196 gram. De BlackBerry Passport draait op BlackBerry 10.3 OS, dit is een toegankelijk besturingssysteem voor de zakelijke markt. Het besturingssysteem ondersteund Android Apps. De BlackBerry Passport is vanwege de combinatie van een QWERTY-toetsenbord en een touchscreen beeldscherm uniek. Door het fysieke toetsenbord kunnen berichten makkelijk en snel getypt worden.

Pluspunten BlackBerry Passport

Het fysieke QWERTY-toetsenbord is het grootste pluspunt, want met dit toetsenbord kun je met de BlackBerry Passport razendsnel berichten typen. Het toetsenbord van de smartphone dient daarnaast om makkelijk door berichten heen te scrollen en terug te swipen naar vorige apps. Het beeldscherm met een schermresolutie van 1440 bij 1440 pixels is behoorlijk hoog en dat is interessant als je veel tekst wilt weergeven. Door het formaat van het beeldscherm worden webpagina’s en e-mails weergegeven zoals op een desktop.

Minpunten BlackBerry Passport

De BlackBerry Passport is ontwikkeld voor de zakelijke markt en daarom is het niet echt een handige smartphone voor de particuliere markt. Maar desondanks is de smartphone ook voor de particuliere markt verkrijgbaar en is deze voornamelijk handig als je zelf heel veel typt op je smartphone. De naam Passport is te danken aan het formaat van de smartphone. Het is even groot als een paspoort en past daarom in bijna elke broekzak en in de binnenzak van je colbert.