/ Blackberry Classic

Blackberry Classic

blackberry classicOntdek hier alles over de Blackberry Classic . Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Blackberry Classic . Prijs los toestel 425,00 euro.

Informatie over de Blackberry Classic

Blackberry gaat terug naar de basis, terug waar het succes vandaan komt. Het bedrijf komt met de Blackberry Classic dat zoals iedereen gewend is van een Blackberry smartphone komt met een fysiek QWERTY-toetsenbord. Het oude vertrouwde ontwerp is terug waarmee Blackberry een aantal jaren geleden hoge ogen gooide. Met het fysieke toetsenbord kun je supersnel berichtjes typen. Ook het bekende trackpad is terug op de Blackberry classic. Met de trackpad kun je de Blackberry makkelijk met één hand bedienen. Het toestel zal draaien op het totaal vernieuwde Blackberry 10 besturingssysteem, het is ontzetten gebruiksvriendelijk en het is er voor gemaakt om te kunnen multitasken. Het is een verrassing dat Blackberry met een klassiek ontwerp komt maar hierdoor valt het wel ongelooflijk veel op tussen alle touchscreen schermen.

Belangrijkste specificaties Blackberry Classic

De Blackberry Classic heeft een 3,5 inch touchscreen display. Dit is het grootste touchscreen display ooit gebruikt bij een smartphone met een QWERTY-toetsenbord. De schermresolutie van het 3,5 inch display is 720 bij 720 pixels. Door het fysieke toetsenbord kan iedereen weer makkelijk en snel een berichtje typen. De trackpad is ook weer back in business en dat maakt het mogelijk om een smartphone wel met één hand te gebruiken. Het toestel is voorzien van een krachtige dual-core Snapdragon processor met een 1.5GHz, welke ondersteund wordt door 2 GB RAM. Het interne geheugen voor opslag is 16 GB en dit kan uitgebreid worden met een microSD-kaart. Aan de achterkant is een 8 megapixel camera geplaatst en aan de voorkant tref je een 2 megapixel camera. Andere opvallende specificaties van de Blackberry Classic zijn NFC, een 2515 mAh batterij, draadloos opladen ondersteuning op geselecteerde modellen, en ruisonderdrukkende microfoon.

Pluspunten Blackberry Classic

De Blackberry Classic is oldskool en zoals het wel vaker betreft blijven we met zijn allen oldskool dingen mooi vinden. Het klassieke ontwerp zal nog steeds in de smaak vallen want het is een tijdloos design. Hoewel de Blackberry Classic gemaakt is voor de zakelijke markt zal het toestel absoluut ook goed door een particulier gebruikt kunnen worden. Vooral het QWERTY-toetsenbord zal veel mensen aanspreken evenals de trackpad. Het formaat van het toestel is perfect om de Blackberry Classic met één hand te bedienen.

Minpunten Blackberry Classic

Het klassieke toestel zal bij heel veel consumenten mooie herinneringen oproepen, maar of we ook massaal terug gaan naar de tijd van de Blackberry lijkt ons niet. Het toestel komt met heel veel aspecten niet in de buurt bij wat wij hedendaags verwachten van een smartphone. Voor de zakelijke markt is de Blackberry classic ideaal, maar of het ook een succes wordt bij particulieren is te betwijfelen.