/ iPhone XS
iPhone 7
iPhone 7 iPhone 7 iPhone 7

iPhone XS abonnement

Ontdek hier alles over de iPhone XS, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk nu de verschillende aanbieders met een iPhone XS abonnement.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 37.00
Eenmalig: 182.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 39.00
Eenmalig: 192.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone XS met abonnement | Smartphoneclub.com

Apple heeft onlangs in 2017 de nieuwe iPhone X uitgebracht, maar er wordt al weer druk gespeculeerd over de opvolger van deze nieuwe smartphone en wanneer het te bestellen is. Diverse bronnen verwachten dat Apple in 2018 met drie nieuwe toestellen zal komen. Het zou gaan om een budget iPhone 9, de iPhone XS en de grotere iPhone XS plus. De verwachting is dat de toestellen deze namen gaan krijgen, Apple kan ons echter ook verassen en uiteindelijk met andere namen komen.
De iPhone XS zal de opvolger worden van de normale iPhone X variant.  De verwachting is dat de iPhone XS in 2018 weer in september zal worden aangekondigd, dit in tegenstelling tot afgelopen jaar toen de iPhone X in november werd aangekondigd. Wanneer het toestel zal zijn aangekondigd zal deze ook snel te bestellen zijn bij verschillende providers. De levering van een nieuwe iPhone laat ook nooit lang op zich wachten. Het is natuurlijk mogelijk om het toestel los te kopen maar ook kunt u deze kopen in combinatie met een abonnement. Bij Smartphoneclub houden we alle deals en aanbiedingen van verschillende providers nauwlettend voor u in de gaten. Naast informatie over het toestel kunt u bij ons terecht voor een overzicht van verschillende abonnementen in combinatie met de iPhone XS bij alle providers. Wanneer u de abonnementen heeft vergeleken kunt u het meest voordelige abonnement voor u ook direct via ons kopen. Het loont zeker om de abonnementen met elkaar te vergelijken. Er zijn iedere week weer providers die een mooie aanbieding hebben waardoor u het toestel of abonnement met een korting kan kopen.

Specificaties

De iPhone XS is nog niet aangekondigd maar door Apple analist Ming-Chi Kuo zijn er al heel wat mogelijke specificaties van deze iPhone naar buiten gebracht. Het toestel zou zijn voorzien van een OLED 6,1 inch display. Daarnaast zou het toestel worden aangedreven door een verbeterde chip met 4GB aan werkgeheugen. De batterij heeft 25% meer capaciteit dan de huidige iPhones en zou hierdoor ook een stuk langer mee moeten gaan. De batterij zou uit 2 L-vormige delen bestaan zodat er meer ruimte is voor componenten. De camera zou ook een upgrade krijgen. Er wordt een dubbele camera aan de achterzijde verwacht net als bij de huidige iPhone X. Het toestel zal waarschijnlijk qua uiterlijk niet veel afwijken van de iPhone X. Wat de prijs van de nieuwe iPhone zal worden is nog niet bekend.

Bestellen bij Smartphoneclub

De prijs van de iPhone XS is nog niet bekend, echter kunnen wij wel verwachten dat de prijs van de iPhone XS ongeveer dezelfde prijs krijgt als de iPhone X. Bij Smartphoneclub krijgt u dan altijd de beste aanbiedingen met de beste prijs. Het toestel bestellen is ook heel gemakkelijk te doen met de diverse prijzen van verschillende providers. Uiteraard is de iPhone XS ook als los toestel te kopen waardoor u gelijk de prijs van een los toestel moet betalen. Wij raden het dus aan om een abonnement te nemen bij het toestel omdat er altijd hele goede aanbiedingen beschikbaar zijn van verschillende providers. In plaats van dat u de volledige prijs van de bestelling in één keer betaalt, betaalt u maar een bepaald bedrag per maand.