/ iPhone XS Plus
iPhone 7
iPhone 7 iPhone 7 iPhone 7

iPhone XS Plus abonnement

Ontdek hier alles over de iPhone XS Plus, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone XS Plus met een abonnement.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 37.00
Eenmalig: 182.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 39.00
Eenmalig: 192.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

De iPhone XS Plus met abonnement | Smartphoneclub.com

De iPhone X is door Apple in het najaar van 2017 uitgebracht. Na de release van dit toestel volgden al snel geruchten over nieuwe iPhones die het toestel zullen opvolgen. Volgens de geruchten komt er een budget toestel, een vernieuwde iPhone X: de iPhone XS en de plus variant van de iPhone X: de iPhone XS Plus. Of dit daadwerkelijk de namen zijn en of er daadwerkelijk 3 iPhones worden uitgebracht is nog even afwachten. Naar verwachting zal dit in de loop van het jaar duidelijk worden. Apple analist Ming-Chi Kuo heeft al een aantal specificaties van de mogelijk nieuwe iPhone XS Plus bekend gemaakt. Wanneer er meer specificaties bekend zullen worden vindt u deze informatie bij Smartphoneclub. Ook kunt u bij ons terecht voor deals en aanbiedingen wanneer de iPhone XS Plus ook daadwerkelijk is aangekondigd en mogelijk is om te kopen. Hoogstwaarschijnlijk zal dit in september 2018 zijn waarna het toestel kort daarna te bestellen zal zijn en snel geleverd wordt. De iPhone XS Plus zal als los toestel te koop zijn, voor welke verkoopadvies prijs is op dit moment nog niet duidelijk. Ook zal de iPhone bij verschillende providers in combinatie met een abonnement zijn te bestellen. Voor de beste deals houdt u het overzicht van Smartphoneclub in de gaten. Alle abonnementen in combinatie met de iPhone XS worden in een overzicht weergegeven. U bent er verzekerd van dat u geen aanbieding mist op Smartphoneclub.com. Wanneer u een keuze heeft gemaakt welk abonnement u wilt kopen dan kunt u vervolgens gemakkelijk het abonnement met de iPhone XS Plus aanschaffen.

Specificaties

De iPhone XS Plus beschikt naar verwachting over een 6,5-inch OLED display. Waarschijnlijk zullen de specificaties die we in de iPhone X zien zich ook in de nieuwe XS Plus bevinden. Denk hierbij aan draadloos opladen, Face ID en functies als Animoji. De Plus zal niet meer beschikken over een homeknop maar kan worden bediend door middel van veegbewegingen. Verder wordt het toestel mogelijk aangedreven door een vernieuwde chip met 4 GB aan werkgeheugen. Ook wordt verwacht dat de batterij groter is dan bij de huidige iPhone X. Het zal gaan om een batterij die uit twee delen in L-vorm bestaat. Zo is er meer ruimte voor componenten. De camera zal een upgrade krijgen. Of het gaat om een 3D camera waar al langere tijd over wordt gespeculeerd is niet duidelijk. De verwachting is dat het toestel duurder zal zijn dan de huidige iPhone X en een los toestel zo’n 1200 euro of meer moet gaan kosten.

De iPhone XS Plus bestellen!

Het is dus duidelijk dat de grotere broer van de iPhone XS, de iPhone XS Plus, een hogere prijs krijgt. AL su graag de iPhone XS Plus wilt met een goedkoop abonnement dan bent u bij Smartphoneclub.com aan het juiste adres. Wij hebben altijd de beste providers beschikbaar waar u zelf kunt kiezen welk abonnement u graag wilt bestellen. Ook bieden we altijd de beste prijs en de beste aanbiedingen. Een los toestel van de iPhone XS is natuurlijk ook mogelijk. Met een los toestel betaalt u de volledige prijs dus wij raden u aan om een abonnement te kopen. Bij een abonnement hoeft u alleen een bepaalde prijs per maand te betalen.