/ iPhone X
iPhone 7
iPhone 7 iPhone 7 iPhone 7

iPhone X abonnement

Ontdek hier alles over de iPhone X, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone X.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 37.00
Eenmalig: 182.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 39.00
Eenmalig: 192.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone XiPhone X met abonnement

De iPhone X is sinds 28 oktober 2017 in Nederland verkrijgbaar. Het is Apple’s meest spectaculaire smartphone in jaren en het toptoestel voor 2017 en 2018. De X in de naam van de iPhone staat voor 10, vanwege het 10-jarige jubileum van de iPhone. Het toestel is voorzien van een OLED-display, een gloednieuw design zonder de welbekende homeknop en ondersteunt Face ID en draadloos opladen. Hieronder worden het design van de iPhone X en de belangrijkste functies doorgenomen. Echter is de iPhone X een ouder model. Voor het nieuwste model, de iPhone Xs, kunt u ook weer terecht op onze website.

Design

De iPhone X komt in een compleet nieuw design ten opzichte van alle andere iPhone series. De iPhone 8 en 8 Plus lijken qua design veel op hun voorganger de iPhone 7 en 7 Plus. De iPhone X mist de homeknop, het gehele beeldscherm is bedekt met een display. Om het display zijn geen randen zichtbaar. Hierdoor oogt het toestel premium. Aan de zijkant van het toestel is een knop aanwezig die een andere rol heeft dan bij de andere iPhones. Deze is op meerdere manieren te gebruiken. Aan de bovenzijde is een klein stukje inkeping te zien, hierin zijn sensoren verwerkt die nodig zijn voor de selfiecamera en Face ID. Zowel de voor- als achterzijde van de iPhone X is gemaakt van glas. Het toestel heeft een 5,8-inch display met afmetingen van 143,6 x 70,9 x 7,7 millimeter en weegt 174 gram. Het display is een OLED display met een resolutie van 2436 x 1125 pixels. De X is verkrijgbaar in de kleuren zilver en spacegrijs.

Specificaties

De iPhone X is uitgerust met 3GB RAM. Het toestel is voorzien van de nieuwe A11 Bionic-chip. De chip is een stuk sneller dan zijn voorganger de A10. De meeste verbeteringen van de chip zijn te vinden op grafisch gebied. Ook gaat de chip beter om met de accuduur van het toestel. De batterijduur zou door Apple met 2 uur zijn verlengd ten opzichte van de iPhone 7.  Het toestel biedt ondersteuning voor Face ID. Nu er geen vingerafdrukscanner aan de voorzijde aanwezig is, is dit zeker een pluspunt. De gezichtsherkenning op het toestel vervangt volledig Touch ID. Volgens Apple zou dit ook een stuk veiliger zijn. Doormiddel van de dubbele frontcamera wordt een 3D scan van het gezicht gemaakt aan de hand van verschillende infraroodpunten op het gezicht te plaatsen. Face ID maakt ook andere functies mogelijk waaronder Anomoji. Met deze functie kunnen geanimeerde versies van Emoji worden veranderd door een andere gezichtsuitdrukking aan te nemen. Verder is het mogelijk om de X draadloos op te laden dankzij de glazen achterzijde van het toestel. Hierdoor is het ook weer mogelijk om tegelijkertijd het toestel op te laden en muziek te luisteren met oordopjes. De iPhone X komt met iOS 11. Apple zou ook de AirPower lader uitbrengen, een oplaadmatje waarmee de iPhone X kan worden opgeladen.

iPhone X kopen

De iPhone X is te bestellen voor een adviesprijs van 1159 euro met een opslagcapaciteit van 64GB of u kunt het duurdere model kopen voor 1329 euro met een opslagcapaciteit van 256GB. De prijs voor een los toestel kan bij verschillende aanbieders ook goedkoop zijn of te kopen met een goede aanbieding. Wanneer u ervoor kiest om een iPhone X als los toestel te kopen, dan kunt u daar zelf een sim only abonnement bij bestellen. Er is een groot aanbod van sim only abonnementen bij verschillende aanbieders. Een voordeel van het kopen van een los toestel met een sim only abonnement is dat uw maandkosten een stuk lager liggen. Een nadeel is dat u een hoge prijs ineen keer dient te betalen voor het toestel. De iPhone X is vanaf 27 oktober 2017 ook bij alle Nederlandse providers te bestellen in combinatie met een abonnement. In dit geval liggen uw maandkosten een stuk hoger omdat u per maand de iPhone een bepaalde prijs van het toestel afbetaalt. Het voordeel is dat u niet ineens een hoge prijs hoeft te betalen. In veel gevallen hoeft u zelf niets voor het toestel bij te betalen. Het loont zeker om abonnementen met de iPhone X van verschillende providers met elkaar te vergelijken voordat u een abonnement gaat bestellen. Bedenk hoeveel belminuten en MB’s u nodig denkt te hebben voordat u het toestel gaat bestellen. Vervolgens kunt u de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken zodat u er zeker van hebt dat u het meest voordelige iPhone X abonnement afsluit dat aan uw wensen voldoet.