/ iPhone SE

iPhone SE abonnementen en aanbiedingen

Ben je op zoek naar een kleine iPhone? Bekijk hier de iPhone SE, die wordt gezien als de opvolger van de iPhone 5C! Op deze pagina lees je informatie over dit toestel én vergelijk je prijzen tussen bekende aanbieders.

Informatie over de iPhone SE

De iPhone SE is midden maart 2016 aangekondigd door fabrikant Apple. Het toestel beschikt over een kleiner display dan de toptoestellen van het bedrijf en wordt gezien als de opvolger van de iPhone 5C. Het toestel heeft een display van 4 inch, waarmee het ideaal geschikt is voor mensen met kleinere handen of consumenten die een kleinere smartphone willen.
Het toestel is qua hardware bijna gelijk aan de iPhone 6S modellen, maar deelt het ontwerp met de iPhone 5S serie. Het toestel is in twee varianten beschikbaar, een 16GB én een 64GB uitvoering en is vanaf eind maart 2016 in Nederland verkrijgbaar.

iPhone SE abonnementen vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties van het toestel

De iPhone SE beschikt over een A9 processor, die we ook vinden in de iPhone 6s. Het processor werkt op een snelheid van 1,8 GHz en wordt bijgestaan door een PowerVR GT7600 gpu voor de grafische verwerkingen. Het werkgeheugen is 2GB groot en het interne geheugen is 16GB of 64GB, afhankelijk van de uitvoering die je kiest.
Het beeldscherm is 4 inch groot en werkt met een resolutie van 1136px x 640px, dit komt overeen met de specificaties van de iPhone 5(s) modellen. Aan de achterkant is een 12 megapixels camera aanwezig en aan de voorkant is een 1,2 megapixels uitvoering beschikbaar. Het toestel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Pluspunten

De iPhone SE is een prima smartphone die beschikt over krachtige hardware, die weggestopt is in een kleine behuizing. Door zijn formaat zal het een bepaalde doelgroep aanspreken, die lang heeft moeten wachten op een mini iPhone.

Minpunten

De goedkoopste uitvoering van de iPhone SE heeft slechts de beschikking over 16GB intern geheugen, er is ook een 64GB uitvoering beschikbaar maar deze is een stukje duurder.