/ iPhone 9
iPhone 7
iPhone 7 iPhone 7 iPhone 7

iPhone 9 abonnement

Ontdek hier alles over de iPhone 9, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 9.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 37.00
Eenmalig: 182.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 39.00
Eenmalig: 192.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 9iPhone 9

De iPhone X is nog maar kort op de markt, ondertussen doen er al veel geruchten de ronde over de iPhones die Apple in 2018 zal gaan uitbrengen. Volgens verschillende geruchten komt de fabrikant in 2018 met drie toestellen. Twee toestellen zouden mogelijk de nieuwe iPhone X opvolgen, deze toestellen vallen daarmee in dezelfde prijsklasse als die van de iPhone X. Het derde toestel zal de iPhone 9 zijn die voor een lagere prijs wordt aangeboden en volgens de berichten is voorzien van een LCD display en een aluminium behuizing.

Design en specificaties

De nieuwe iPhone 9 zal weer verschijnen met een metalen achterkant in tegenstelling tot de nieuwste iPhones die zijn voorzien van een glazen achterzijde. De aluminium behuizing in combinatie met een LCD display in plaats van een OLED display maken dat het toestel tegen een lagere prijs kan worden aangeboden dan de toestellen die wel over een glazen achterzijde en OLED display beschikken. Een nadeel is dat het toestel waarschijnlijk niet draadloos kan worden opgeladen. Het voordeel van een aluminium achterzijde is dat het toestel wel een stuk beter tegen een stootje kan. Het display zou een 6,1-inch display worden en het toestel zou net als de nieuwe iPhones ook over Face ID beschikken. De verwachting is verder dat de iPhone 9 is voorzien van een chipset die is gemaakt met het 7 nanometer productieproces. Er zouden nieuwe machines zijn gekocht om deze chipset voor de nieuwe iPhone te maken. Het zal dan waarschijnlijk gaan om de Apple A12 chip die de A11 opvolgt en ook is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De batterij voor het toestel wordt door LG geproduceerd, LG heeft het exclusieve recht ontvangen om deze te leveren. Het zou gaan om een L-vormige accu in tegenstelling tot de rechthoekige accu die nu in de iPhone modellen is te vinden. De L-vormige accu zou beter in het toestel passen. Er zijn nog geen geruchten die betrekking hebben op de camera(s) van het toestel.

iPhone 9 kopen

Wanneer de iPhone 9 precies te koop is, is nog niet duidelijk. Wat het toestel moet gaan kosten is ook nog niet bekend. De prijs van het toestel zou behoorlijk laag moeten liggen in vergelijking met de nieuwe iPhones die onlangs zijn uitgebracht. Volgens de geruchten zou de iPhone 9 rond de 550 euro moeten gaan kosten. De iPhone 9 zal als los toestel te koop zijn maar kan ook worden aangeschaft in combinatie met een abonnement. Wanneer de iPhone 9 op de markt komt, is het verstandig om de prijzen van verschillende providers met elkaar te vergelijken. Dit kan een hoop geld schelen per maand. Wat het toestel daadwerkelijk gaat kosten en wanneer deze verkrijgbaar is, wordt pas duidelijk als Apple de iPhone 9 heeft gepresenteerd. Tot die tijd moeten we het met de geruchten doen die erover de iPhone de ronde gaan.