/ iPhone 9
iPhone 7
iPhone 7 iPhone 7 iPhone 7

iPhone 9 abonnement

Ontdek hier alles over de iPhone 9, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 9.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 37.00
Eenmalig: 182.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 39.00
Eenmalig: 192.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 9iPhone 9 met abonnement

De iPhone X is nog maar kort op de markt te bestellen, ondertussen doen er al veel geruchten de ronde over de iPhones die Apple in 2018 zal gaan uitbrengen. Volgens verschillende geruchten komt de fabrikant in 2018 met drie toestellen. Twee toestellen zouden mogelijk de nieuwe iPhone X opvolgen, deze toestellen vallen daarmee in dezelfde prijs verhouding als die van de iPhone X. Het derde toestel zal de iPhone 9 zijn die te bestellen is voor een lagere prijs en volgens de berichten is voorzien van een LCD display en een aluminium behuizing. Als u een nog lagere prijs wilt dan kunt u altijd uitkijken voor een aanbieding die mooi goedkoop is.

Design en specificaties

De nieuwe iPhone 9 zal te bestellen zijn met een metalen achterkant in tegenstelling tot de nieuwste iPhones die zijn voorzien van een glazen achterzijde. De aluminium behuizing in combinatie met een LCD display in plaats van een OLED display zorgt het ervoor dat de consument het voor een lagere prijs online kan bestellen of in de winkel kan kopen in vergelijking met de toestellen die wel over een glazen achterzijde en OLED display beschikken. Een nadeel is dat het toestel waarschijnlijk niet draadloos kan worden opgeladen. Het voordeel van een aluminium achterzijde is dat het toestel wel een stuk beter tegen een stootje kan. Dat is wel iets wat u wilt wanneer u graag een nieuw toestel wilt kopen. Het display zou een 6,1-inch display worden en het toestel zou net als de nieuwe iPhones ook over Face ID beschikken. De verwachting is verder dat de iPhone 9 is voorzien van een chipset die is gemaakt met het 7 nanometer productieproces. Een perfect toestel voor een razendsnel 4G abonnement! Er zouden nieuwe machines zijn gekocht om deze chipset voor de nieuwe iPhone te maken. Het zal dan waarschijnlijk gaan om de Apple A12 chip die de A11 opvolgt en ook is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De batterij voor het toestel wordt door LG geproduceerd, LG heeft het exclusieve recht ontvangen om deze te leveren. Het zou gaan om een L-vormige accu in tegenstelling tot de rechthoekige accu die nu in de iPhone modellen is te vinden. De L-vormige accu zou beter in het toestel passen. Er zijn nog geen geruchten die betrekking hebben op de camera(s) van het toestel.

iPhone 9 kopen

Wanneer de iPhone 9 precies te kopen is met een abonnement, is nog niet duidelijk. Wat de prijs voor het toestel wordt ook nog niet bekend. De prijs van het toestel zou behoorlijk laag moeten liggen in vergelijking met de nieuwe iPhones die onlangs zijn uitgebracht, nog lager als het in de aanbieding is. Volgens de geruchten zou de iPhone 9 rond de 550 euro moeten gaan kosten. De iPhone 9 zal als los toestel te kopen zijn maar is ook mogelijk te bestellen in combinatie met een goedkoop abonnement. Wanneer de iPhone 9 op de markt komt, is het verstandig om het prijs aanbod van verschillende providers met elkaar te vergelijken om te kijken welke goedkoop is. Dit kan een hoop geld schelen per maand. Wat de prijs van het toestel daadwerkelijk wordt en wanneer deze mogelijk is te bestelen als los toestel of met abonnement, wordt pas duidelijk als Apple de iPhone 9 heeft gepresenteerd. Tot die tijd moeten we het met de geruchten doen die erover de iPhone de ronde gaan. Als de iPhone 9 uiteindelijk uitkomt kunt u bij Smartphoneclub.com een uitstekend abonnement krijgen voor de beste prijs of aanbieding. Ook hebben wij van diverse providers de beste aanbieding beschikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om een los toestel van de iPhone 9 te bestellen met een goedkoop sim only abonnement. Echter is het met een los toestel dat u het toestel gelijk koopt in tegenstelling tot een abonnement waar je goedkoop maandelijks een bepaald bedrag betaald. Natuurlijk kunt u altijd een kijkje nemen op onze website voor de beste aanbieding voor een iPhone 9 los toestel of abonnement.