/ iPhone 8
iPhone 7
iPhone 7 iPhone 7 iPhone 7

iPhone 8 abonnement

Ontdek hier alles over de iPhone 8, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 8.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 37.00
Eenmalig: 182.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 39.00
Eenmalig: 192.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 8iPhone 8

De iPhone 8 is sinds 15 september 2017 verkrijgbaar in Nederland. Het nieuwe toestel van Apple is de opvolger van de iPhone 7 en is door Apple tegelijk uitgebracht met de grotere iPhone 8 Plus en met de iPhone X. De iPhone 8 verschilt qua uiterlijk iets van zijn voorganger en is er qua specificaties natuurlijk op vooruit gegaan. Het is een verbeterde versie van de iPhone 7 met een betere camera, de toevoeging van draadloos opladen en het toestel beschikt over een betere chip. Ook heeft het toestel een prima accuduur en verbeterde camera. Het toestel is echter niet het nieuwste model van Apple. Het nieuwste model is de iPhone 9.

Design

De iPhone 8 is voorzien van een glazen achterkant. Apple stelt dat de achterzijde is gemaakt van het meest duurzame glas ooit in een smartphone. Met een speciale coating geven vingerafdrukken niet af op het glas. De randen en voorzijde van het toestel zijn gemaakt van hetzelfde aluminium als waarvan de iPhone 7 is gemaakt. Het toestel komt in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Het display is een 4,7-inch Retina HD-scherm dat is verbeterd ten opzichte van het display van de iPhone 7. De resolutie van het scherm is 1334 x 750 pixels (321ppi). Het beeldscherm beschikt over True Tone. Dit betekent dat de kleurtinten van het display automatisch aan het omgevingslicht worden gewijzigd. Het toestel heeft afmetingen van 138,4 x 67,3 x 7,3 mm met een gewicht van 148 gram.

Specificaties

De iPhone 8 is voorzien van een snelle A11 Bionic-chip. De chip is voorzien van zes kernen, vier van deze kernen zijn 75 procent sneller dan die in de vorige A10 chip. Ook werkt de chip 30 procent sneller dan die van de iPhone 7. Alles voelt razendsnel en vloeiend aan op het toestel. De glazen achterzijde van het toestel heeft ook een functie. Het toestel ondersteunt dankzij deze glazen achterzijde draadloos opladen. Door het toestel op een speciale lader te leggen is het mogelijk om deze draadloos op te laden. De Lightning-poort is hierdoor niet meer nodig, het is hierdoor mogelijk om het toestel op te laden en muziek te luisteren tegelijkertijd. Het toestel is aan de voorzijde voorzien van een 12 megapixel camera. Deze camera zou 83 procent meer licht vangen dan zijn voorganger. De iPhone kan filmen in 4k met 60 fps en een slow-motion opname in Full HD maken met 240fps. De flitser is voorzien van 4 LED-lichtjes. Ook gaat de camera efficiënter te werk en verbruikt hierdoor minder accu. De portredmodus op het toestel is verbeterd dankzij de A11-chip die gezichten beter kan herkennen. De voorzijde van het toestel is voorzien van een 7 megapixel camera. De frontcamera maakt ook uitstekende foto’s.  De stereoluidsprekers van de iPhone 8 zijn ook verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Deze zouden 25 procent harde basklanken kunnen laten horen. De accu van de iPhone 8 heeft een accucapaciteit van 1821 mAh. Het toestel wordt geleverd met iOS 11.

iPhone 8 kopen

De iPhone 8 is al sinds 15 september in Nederland te bestellen. Het toestel wordt aangeboden voor een adviesprijs vanaf € 809,00 euro afhankelijk van de aanbieder en de opslagcapaciteit. Inmiddels ligt de prijs al een stukje lager. Het toestel is verkrijgbaar met 64GB op 256GB aan opslagcapaciteit. Het geheugen is niet middels een microSD uit te breiden, bepaal daarom van te voren hoeveel capaciteit u nodig denkt te hebben. Wanneer u een iPhone 8 los koopt kunt u daarbij een sim only abonnement aanschaffen bij een provider naar wens. U kunt de iPhone 8 natuurlijk los kopen maar deze is ook verkrijgbaar in combinatie met een mobiele telefonie abonnement. In het laatste geval sluit u een abonnement af bij een provider waarbij u het toestel gratis of voor een bepaalde prijs krijgt. Maandelijks betaalt u een bedrag voor de kosten van het abonnement en voor het afkopen van de mobiele telefoon. Indien u ervoor kiest om de iPhone 8 in combinatie met een abonnement aan te schaffen, dan is het verstandig om verschillende abonnementen van verschillende providers met elkaar te vergelijken. Kies eerst voor een opslagcapaciteit van 64GB of 256GB en bedenk daarna hoeveel belminuten, smsjes en internet u nodig denkt te hebben. Vervolgens kunt u de verschillende abonnementen met elkaar vergelijk. Providers bieden vaak aanbiedingen waardoor u uiteindelijk een stuk goedkoper uit bent.