/ iPhone 8

iPhone 8

Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over de iPhone 8! Je vind hier een overzicht van het laatste nieuws, geruchten en gelekte informatie.

De informatie op deze pagina is gebaseerd op info uit geruchten en gelekte informatie. Pas nadat Apple de iPhone 8 officieel heeft aangekondigd, kan iets met zekerheid gezegd worden over deze smartphone.

Informatie over de iPhone 8

De iPhone 8 is de vermoedelijke opvolger van de iPhone 7S, die in 2017 op de markt zal komen. Apple hanteert al jaren lang hetzelfde uitrolschema, waarbij om de 2 jaar een volledig nieuw toestel uitgebracht wordt en elk tussenjaar een verbeterde versie. De iPhone 8 zal ten opzichte van de iPhone 7 serie waarschijnlijk dan volledig anders zijn. Naast de gebruikelijke upgrades verwachten we ook tal van nieuwe features bij dit toptoestel, om zo de concurrentie aan te kunnen blijven gaan met bijvoorbeeld Samsung of Huawei

Specificaties van de iPhone 8

Op moment van schrijven is er nog maar weinig bekend over de specificaties van de iPhone 8. Wij verwachten in ieder geval een toestel met verbeterde, krachtigere maar ook zuinigere hardware dan de iPhone 7S serie. Hierdoor zal het toestel nog sneller en soepeler werken en de nieuwste apps en games soepel kunnen draaien. Naast een verbeterde processor, verwachten we meer werkgeheugen en meer standaard interne opslag om meer data op te kunnen slaan.

Volgens de laatste geruchten zal het toestel beschikken over een dubbele camera module aan de achterkant, om zo haarscherpe foto’s te maken en misschien zelfs wel foto’s achteraf scherp te stellen. De verwachting is dat de schermgrootte van het toestel gelijk blijft, 4,7 inch. Wél verwachten we een grote variant, de iPhone 8 Plus die vermoedelijk een scherm van 5,5 inch zal krijgen

Release datum van de iPhone 8

De fabrikant van iPhone, Apple, houdt al jarenlang een vast uitrolschema aan van haar toptoestellen. Ieder jaar rond september wordt een nieuwe model aangekondigd, waarbij het om de 2 jaar om een nieuwe serie gaat. We verwachten de aankondiging van de iPhone 8 rond september 2018.