/ iPhone 7S

iPhone 7S

Op deze website lees je alles over de iPhone 7S, de high-end smartphone die de iPhone 7 op zou volgen. Je vind hier een overzicht van het laatste nieuws, de laatste geruchten en gelekte informatie van deze nieuwe Apple iPhone.

Omdat alle informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten en gelekte informatie kan er nog niets met zekerheid gezegd worden. Pas nadat Apple officieel de specificaties en verdere informatie over het toestel bekend heeft gemaakt, kan er iets met zekerheid gezegd worden over dit toestel.

Informatie over de iPhone 7S

Apple zou waarschijnlijk net als bij de vorige edities iPhones ook voor de iPhone 7 serie een verbeterde versie op de markt gaan brengen. De iPhone 7S zal ten opzichte van de iPhone 7 op diverse vlakken weer verbeterd worden. Als we kijken naar voorgaande versies vermoeden we dat de hardware op diverse fronten zal worden geüpgraded, maar ook zullen er weer nieuwe features worden toegevoegd. Als u echter een recente iPhone wilt dan raden we de iPhone Xs aan.

iPhone telefoon kopen met abonnement

Zodra de iPhone 7S beschikbaar is, vergelijk je op deze pagina de prijzen tussen bekende telecom aanbieders en profiteer je van de beste deals en aanbiedingen!

Specificaties van de iPhone 7S

Doordat het nog erg vroeg is om iets met zekerheid te zeggen over de iPhone 7S, is het lastig om de specificaties van de iPhone 7S te voorspellen. Wel is bijna met zekerheid te zeggen dat de iPhone 7S ten opzichte van zijn voorganger(s), betere en krachtigere hardware zou krijgen. Zo zou waarschijnlijk de nieuwe processor, de A11, aanwezig zijn, meer werkgeheugen aanwezig zijn en het interne opslaggeheugen uitgebreid worden.
Daarnaast zullen ook de camera’s aan de voor- en achterkant nog betere foto’s en filmpjes kunnen maken. Vermoedelijk zal het display van de smartphone even groot blijven, 4,7 inch. De grotere variant, de iPhone 7S Plus, zal beschikken over een 5,5 inch groot scherm. Wel zou vermoedelijk de resolutie van het scherm opgehoogd worden, zodat het beeld nog scherper is!

Releasedatum Apple iPhone 7S

Kijkend naar het uitrolschema van fabrikant Apple doorgaans hanteert, verwachten we een aankondiging in september van 2017. Apple staat er om bekend om iedere 2 jaar een nieuwe versie iPhone op de markt te brengen, die ook gepaard gaat met een nieuw nummer. Het jaar daarop verschijnt een verbeterde versie, waarbij een S aan de naam toegevoegd zou worden. Vermoeden is dus dat de iPhone 7S ergens in oktober van 2017 op de markt zou komen.