/ iPhone 7S Plus

iPhone 7S Plus

Op deze pagina blijf je op de hoogte over de ontwikkelingen van de iPhone 7S Plus! Lees het laatste nieuws, geruchten en gelekte informatie én kom erachter wanneer het toestel op de markt komt.

De informatie die op deze pagina genoemd wordt is gebaseerd op geruchten en gelekte informatie en is daardoor nog niet definitief. Pas nadat de fabrikant Apple officieel iets bekend maakt over de iPhone 7S Plus kan er met zekerheid iets over de smartphone genoemd worden.

Informatie over de iPhone 7S Plus

De verwachting is dat Apple ook bij de iPhone 7S serie een grotere variant op de markt zal brengen. Net als bij de voorgangers zal de 7S vermoedelijk over een 4,7 inch groot scherm beschikken; de Plus variant waarschijnlijk weer over een scherm van 5,5 inch. Het is nog wat vroeg om iets met zekerheid te kunnen zeggen over de Apple iPhone 7S Plus, maar we verwachten wel dat het toestel weer op alle vlakken flink geüpgraded zal worden. Voor een nieuwer Plus model kunt u naar de iPhone Xs Plus. Van deze smartphone is natuurlijk ook een kleiner model.

Specificaties van de iPhone 7S Plus

We verwachten dat de iPhone 7S Plus of vernieuwde en krachtigere hardware zal beschikken. Hierdoor zal het toestel goed kunnen concurreren met andere high-end telefoons van bijvoorbeeld Samsung of HTC. Insiders denken dat de grote iPhone zal beschikken over een nieuwe processor, de A11 en meer werkgeheugen. Naast dat deze componenten krachtiger zijn, zullen ze vermoedelijk ook een stukje zuiniger zijn. Dit zal de standby-tijd van het toestel zeker ten goede komen.

Release datum van de iPhone 7S serie

Wil je graag een iPhone 7S Plus kopen? Door de hoge aanschafprijs van het toestel kiezen veel mensen er voor om de smartphone te kopen in combinatie met een mobiel abonnement. Daarbij betaal je een vast bedrag in de maand voor je telefoon en is het toestel in de meeste gevallen na de contractperiode volledig van jou. Op dit moment is de iPhone 7S Plus nog niet beschikbaar, maar als we kijken naar het uitrolschema wat Apple doorgaans hanteert verwachten we in september van 2017 een officiële aankondiging. We vermoeden dat het toestel dat in oktober van dat jaar in Nederland beschikbaar zal zijn.