/ iPhone 7
iPhone 7
iPhone 7 iPhone 7 iPhone 7

iPhone 7 abonnement

Ontdek hier alles over de iPhone 7, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 7.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
5000 MB
Per maand: 37.00
Eenmalig: 182.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 39.00
Eenmalig: 192.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 7 (plus) abonnement

Nog steeds is de iPhone één van de meest geliefde smartphones en er werd dan ook enorm uitgekeken naar de presentatie van de iPhone 7. Normaal gesproken moet men dan toch nog even wachten, voordat het toestel daadwerkelijk gebruikt kan worden. Dit keer heeft Apple dit anders aangepakt. Zo kan men al een week na de presentatie de iPhone 7 verkrijgen in de Benelux. Men hoeft dus maar een paar dagen te wachten, voordat het spectaculaire toestel ook echt gebruikt kan gaan worden. Wat mag men dan allemaal van de iPhone 7 gaan verwachten. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zal te verkrijgen zijn met abonnement. Er zijn verschillende aanbieders die abonnementen aanbieden. Ook kan men het toestel los kopen.

iPhone 7 kleureniPhone 7 en 7 Plus

Aan het design van de iPhone 7 is niet veel veranderd ten opzichte van het design van de iPhone 6S. Toch heeft Apple er wel voor kunnen zorgen dat er een paar spectaculaire vernieuwingen hebben plaatsgevonden. Zo is de iPhone 7 te verkrijgen in twee nieuwe kleuren en ook is deze smartphone stof- en waterbestendig. Apple heeft er voor gekozen om de behuizing van de iPhone 7 helemaal te herzien en hierdoor is het mogelijk gemaakt, dat de iPhone 7 stof- en waterbestendig is. Hierdoor kan de iPhone 7 in bijna alle situaties gebruikt worden. De iPhone 7 hoeft niets meer te missen.

Naast de drie bekende kleuren, is de iPhone 7 nu in twee compleet nieuwe uitvoeringen te verkrijgen. Men kan nu ook kiezen uit glanzend zwart en mat zwart. De mat zwarte uitvoering is gemaakt van gestraald aluminium, waardoor deze uitvoering een stoere look heeft. De glanzend zwarte uitvoering is daarentegen gepolijst en hierdoor heeft deze uitvoering en door en door zwarte look.

De iPhone 7 maakt gebruik van Touch ID en hieraan is een snelle en precieze vingerafdrukscanner aan gekoppeld. Het beveiligen van de iPhone 7, is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook de vernieuwde home knop is drukgevoelig en ook deze werkt erg snel.

Een vernieuwde camera

Apple weet hoe belangrijk goede foto’s zijn voor mensen. Zodoende heeft Apple de camera van de iPhone 7 flink onder handen genomen en kan er ook daadwerkelijk worden verteld dat deze camera nog meer is verbeterd. De camera beschikt namelijk over 12 megapixels, optische beeldstabilisatie en ook over een vernieuwde lens die uit maar liefst zes elementen bestaat. Zodoende is het dan ook mogelijk om nog mooiere foto’s te kunnen maken, ook bij weinig licht. Dit is ook mogelijk door de grotere diafragma. Deze zorgt er namelijk voor, dat er maar liefst 50% meer licht valt op de vernieuwde sensor. Een andere nieuwe specificatie is de True Tone Flash. De flits beschikt over vier verschillende leds, die zich kunnen aanpassen aan de kleurtemperatuur van de omgeving waar men zich op dat moment bevindt. De camera van de iPhone 7 Plus is helemaal verbeterd. De iPhone 7 Plus beschikt namelijk over maar liefst twee camera’s. Natuurlijk is de iPhone 7 Plus voorzien van dezelfde camera als de iPhone 7, maar deze wordt daarnaast gecombineerd met nog een 12 megapixels camera die beschikt over een telelens. Ook de FaceTime HD-camera is verbeterd. Deze camera beschikt over 7 megapixels en een betere resolutie. Selfies zijn nog nooit zo mooi geweest. De Retina Flash zorgt er voor dat de kleur van het licht, wordt afgestemd aan de kleur van het omgevingslicht. Alles voor de mooiste selfies.

Alle gemaakte foto’s en video’s worden na de tijd natuurlijk geregeld bekeken. Door het vernieuwde Retina HD-display komen deze foto’s en video’s enorm goed tot hun recht. Het display heeft namelijk een nieuwe en brede kleurenweergave. Beelden zullen nu worden weergegeven in kleuren van bioscoopkwaliteit. Op het 4,7 inch scherm van de iPhone 7 en op het 5,5 inch scherm van de iPhone 7 Plus wordt alles dus nog echter weergegeven.

Een enorm krachtige smartphone

De iPhone 7 is maar liefst twee keer sneller dan de iPhone 6S. Dit is mogelijk door de krachtigste chip ooit, de A10 Fusion chip. Daar waar het nodig geacht wordt, zorgt deze chip er voor, dat de verwerkingssnelheid omhoog gaat. Is dit niet aan de orde, dan zorgt de chip er juist voor dat de smartphone energiezuinig draait. Hierdoor kan de iPhone 7 maar liefst twee uur langer mee gaan, dan de voorganger. De batterijduur is dus ook enorm verbeterd. Apple heeft ook de opslagcapaciteit dit keer verdubbeld. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn te verkrijgen met een opslagcapaciteit vanaf 32GB. Daarnaast kunnen de gebruikers ook nog kiezen uit 128GB en 256GB. Voor een nog krachtiger smartphone kunt altijd nog de nieuwe iPhone bekijken.

De eerste iPhone zonder koptelefooningang
Apple heeft haar eerste smartphone uitgebracht, die niet meer beschikt over een koptelefoonpoort. Gebruikers kunnen nu kiezen voor Bluetooth-oordopjes of voor oordopjes die via de oplaadpoort worden verbonden. Vanaf eind oktober zijn er speciale draadloze oordopjes te verkrijgen, namelijk AirPods. Bij de iPhone 7 worden standaard EarPods geleverd. Deze EarPods zijn dan weer voorzien van een Lightning-connector. De iPhone 7 is de eerste iPhone die beschikt over stereospeakers, die maar liefst twee keer zo veel geluid kunnen produceren als de voorgangers. Ook hebben deze speakers een veel groter bereik.

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus abonnementen vergelijken
Het nieuwste toestel van Apple is voor het eerst ook vlak na de presentatie te verkrijgen in de Benelux. Normaal gesproken moeten wij juist altijd nog weer wat langer wachten, voordat het toestel hier daadwerkelijk te verkrijgen is. Er worden al wel een aantal richtprijzen genoemd, maar het is nog even afwachten wat de precieze verkoopprijs wordt. Ook zullen er verschillende aanbieders zijn die snel zullen komen met aanbiedingen. De iPhone 7 en 7 Plus aanbiedingen zullen wij uiteraard voor de consument in kaart brengen!

Natuurlijk kunnen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus met een abonnement worden besteld. Er zullen vele aanbieders zijn, die deze toestellen zullen gaan aanbieden. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zullen dan worden aangeboden in combinatie met leuke aanbiedingen, maar men kan natuurlijk ook hun eigen abonnement samen stellen. Dit kan dan worden bepaald aan de hand van het mb verbruik en het belgedrag. Een iPhone 7 is  gemakkelijk aan te schaffen bij T-mobile, tevens ben je dan verzekerd van een goede klantenservice bij T-mobile.

iPhone 7 foto’s