/ iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus Abonnementen

Ontdek hier alles over de iPhone 7 Plus, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 7 Plus.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 7 Plus

Op deze pagina lees je alles over de iPhone 7 Plus, de mogelijke opvolger van de iPhone 6S Plus; het huidige vlaggenschip van smartphone gigant Apple. Op deze pagina vind je een overzicht van het laatste nieuws en geruchten en reeds bekende of gelekte informatie.

Alle informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten of gelekte informatie. Pas zodra het toestel door Apple officieel is aangekondigd kan er met zekerheid iets worden gezegd over de iPhone 7 Plus.

Informatie over de iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus zal wederom de grote variant van de iPhone vlaggenschip serie worden. De iPhone 7 serie zal de iPhone 6S serie opvolgen en zal op diverse vlakken weer flink aangepakt worden. Apple staat er om bekend om iedere twee jaar een revolutionair nieuw toestel uit te brengen, die gepaard gaan met een nieuw nummer. Het jaar daarop komt een verbeterde versie uit, het S model van de nummer serie.
De verwachting is dat fabrikant Apple ook voor de iPhone 7 modellen serie zal kiezen voor het lanceren van twee verschillende formaten. De iPhone 7 zal vermoedelijk beschikken over een 4,7 inch groot scherm en de iPhone 7 Plus over een scherm van 5,5 inch grootte. Voor een recente Plus model van de iPhone, klik hier.

Specificaties iPhone 7 Plus (geruchten)

Insiders en geruchten stellen dat de iPhone 7 Plus zal beschikken over een Apple A10 processor en een snellere grafische chip. Hierdoor zal de iPhone 7 Plus vermoedelijk nog vloeiender en sneller werken dan de huidige iPhones. De nieuwe iPhones, de 6S serie, is voorzien van een drukgevoelig scherm. De verwachting is dat ook de iPhone 7 over een dergelijk scherm zal beschikken.
Geruchten wijzen ook op het waterbestendig zijn van de telefoon en dat het toestel bovendien een stuk lichter en dunner zal zijn dan zijn voorgangers.

Release datum iPhone 7 Plus

Kijkend naar het uitrolschema wat fabrikant Apple doorgaans aanhoudt, verwachten we de aankondiging van de iPhone 7 en 7 Plus in september 2016. Vaak zijn vlak daarna beide toestellen ook verkrijgbaar in Nederland.

iPhone 7 Plus foto en video’s