/ iPhone 6s
iPhone 6S
iPhone 6S iPhone 6S iPhone 6S

iPhone 6s

Ontdek hier alles over de iPhone 6s, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 6s.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzer500 Belminuten
500 MB
Per maand: 31.00
Eenmalig: 138.00
Bekijken
telfort300 Belminuten
1000 MB
Per maand: 34.00
Eenmalig: 144.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 37.00
Eenmalig: 133.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 6s

iphone versiesOntdek hier alles over de iPhone 6s. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 6s. Prijs los toestel vanaf 699,00 euro.

Informatie over iPhone 6s

De iPhone 6s is nog niet officieel door Apple aangekondigd. De meest waarschijnlijke release datum voor iPhone 6s is september 2015, tenminste als Apple vasthoudt aan het release schema van de afgelopen jaren. Het is ook mogelijk dat Apple vanaf dit jaar twee releases per jaar gaat doen om zo de concurrentie voor te blijven. De gaan al geruchten rond dat Apple in het voorjaar van 2015 met de iPhone 6s komt, net iets na de release van de Apple Watch. Consumenten zouden dan niet gaan wachten met het kopen van de Apple Watch tot het najaar als de nieuwe iPhone uitkomt. De iPhone 6s zal de opvolger worden van de iPhone 6. De smartphone zal verbeterde specificaties krijgen, zoals een nieuwe processor. Daarnaast worden verschillende sensoren verbeterd, zoals de sensor voor Touch ID. Het is eigenlijk te vroeg om te speculeren of de iPhone 6s in het voorjaar al op de markt komt, want de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn nog niet heel lang verkrijgbaar. Voor een betere iPhone kunt altijd nog een kijkje nemen bij de iPhone 9.

Belangrijkste specificaties iPhone 6s (Geruchten)

De geruchten met betrekking tot de nieuwe iPhone worden al veel besproken op het internet. Het zijn voornamelijk geruchten die stroken met de huidige smartphones van Apple. De iPhone 6s zal onder andere voorzien worden van nieuwe functies, specificaties en design. Al zullen de veranderingen niet extreem groot zijn zoals bij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

De verwachting met betrekking tot de iPhone 6s is dat het komt met een 4,7 inch display, want dit formaat valt in de smaak bij Apple fans is wel gebleken bij de release van iPhone 6. Het design zal niet heel veel afwijken van iPhone 6 maar dat is ook niet nodig want het heeft een strak design met een perfecte ligging in de handpalm. Het is wel mogelijk dat iPhone 6s nog slanker gaat worden dan het huidige model. Er gaan enkele geruchten dat Apple een soortgelijk display wil toepassen als Samsung, namelijk een display die over de randen heen gaat. Het is goed mogelijk dat dit gebeurt want Apple heeft al een officieel patent waarmee het display uitstrekt tot over de rand van het toestel.

De camera’s van de iPhone 6s zullen waarschijnlijk meer megapixels krijgen. Maar dit is al vaker gedacht en toch heeft Apple de achter camera altijd op 8 megapixels weten te houden. Het is hierdoor ook goed mogelijk dat Apple de iSight camera van iPhone 6s wederom van nieuwe technologische snufjes gaat voorzien waardoor de populairste camera nog steeds de mooiste foto’s maakt.

Het is zeer waarschijnlijk dat Apple de iPhone 6s gaat voorzien van een de nieuwe A9 processor. Deze processor zal de opvolger zijn van de A8 processor die nu te vinden is in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Het zal nog steeds een 64-bits processor zijn en het zal worden ondersteund door een M9 co-processor. Wie de fabrikant is van de A9 processor is niet duidelijk, sommige geruchten melden dat Samsung de A9 processor produceert terwijl andere geruchten melden dat Apple de A9 processor zelf gaat produceren in een Apple fabriek in Austin.

Verwachtingen iPhone 6s

Apple zal naar verwachting de iPhone 6s pas onthullen in het najaar van 2015. Het Amerikaanse bedrijf zal wederom het toestel een flink update geven en voor het eerst zal de iSight camera aanzienlijk verbetert gaan worden. Onder de motorkap zal de processor een A9 64-bits zijn. De achter camera zal worden voorzien van een dual-lens DSLR-quality camera. Het design zal exact hetzelfde zijn als van iPhone 6. Het toestel komt beschikbaar in 16, 64 en 128 GB interne opslagcapaciteit.