/ iPhone 6s Plus
iPhone 6S Plus
iPhone 6S Plus iPhone 6S Plus iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus

Ontdek hier alles over de iPhone 6S Plus, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Apple. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 6S Plus.

  • Topmodel van Apple
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzer500 Belminuten
500 MB
Per maand: 29.00
Eenmalig: 107.00
Bekijken
mobielOnbeperkt bellen
2000 MB
Per maand: 37.50
Eenmalig: 110.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 6s Plus

iphone versiesOntdek hier alles over de iPhone 6s Plus. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 6s Plus. Prijs los toestel vanaf 799,00 euro.

Informatie over iPhone 6s Plus

iPhone 6s Plus is nog niet officieel gepresenteerd door Apple. De onderstaande tekst is gebaseerd op geruchten en speculaties over het nieuwe toestel dat waarschijnlijk pas in het najaar van 2015 verkrijgbaar zal zijn.

De iPhone 6s Plus zal waarschijnlijk in het najaar van 2015 gepresenteerd worden, tenminste als Apple vasthoudt aan de traditie van de afgelopen jaren met betrekking tot de release van smartphones. De iPhone 6 Plus is nog niet zo lang geleden gepresenteerd en toch duiken er nu al heel veel geruchten op met betrekking tot de mogelijke opvolger. Apple zal in 2015 wederom en zogenoemd s-jaar ingaan waardoor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus gelanceerd gaan worden. De twee nieuwe toestellen zullen naar verluid een upgrade krijgen die we gewend zijn in een s-jaar bij de iPhone. Bij de upgrade kunnen we denken aan een verbeterde Touch ID sensor en een nieuwe processor, Het is nog heel vroeg om de specificaties van de iPhone 6s Plus te bespreken maar in het geruchtencircuit worden de mogelijke specificaties al voorzichtig benoemd. Als Apple komt met de iPhone 6s Plus, dan zal het toestel in het najaar van 2015 verkrijgbaar worden in Nederland. Als u echter een betere en recente iPhone wil van het Plus model, bekijk dan de iPhone Xs Plus pagina.

Belangrijkste specificaties iPhone 6s Plus (Geruchten)

Het duurt nog even voordat de iPhone 6s Plus op de markt verkrijgbaar zal zijn maar nu al worden er geruchten verspreid met betrekking tot het nieuwe toestel dat pas in het najaar van 2015 op de markt zal komen. De iPhone 6s Plus zal natuurlijk voorzien worden nieuwe functies en verbeterde specificaties, maar het design zal ongewijzigd blijven. De veranderingen aan de iPhone 6s Plus zullen niet heel extreem zijn want het betreft een s-jaar.

iPhone 6s Plus zal uitgerust worden met een 5,5 inch display en het design zijn identiek zijn aan die van de huidige iPhone 6 Plus. Het design van iPhone 6s Plus is perfect want het toestel ligt ongelooflijk goed in de hand ondanks de grootte van de smartphone. Het is wel mogelijk dat de iPhone 6s plus iets slanker zal gaan worden maar daar zijn we niet helemaal zeker van, na alle hectiek omtrent de bentgate. Apple zou voor het eerst de camera’s van de iPhone voorzien van meer megapixels. De iSight camera zal voorzien worden van een 13 megapixel dual-lens DSLR-quality camera en de FaceTime HD camera zal een 3 megapixel cameralens krijgen. Daarnaast zal Apple ongetwijfeld nieuwe technologie aan de camera toevoegen waardoor de populairste smartphone camera nog betere foto’s zal gaan maken. De processor van iPhone 6s Plus zal naar verluid de vernieuwde A9 processor van Apple zijn. De processor zou ondersteund worden door de nieuwe M9 co-processor. De levensduur van de batterij zal aanzienlijk omhoog gaan en Apple zou ook nieuwe functies in Nederland lanceren. Bij de release van iOS 9 is het goed mogelijk dat Siri in de Nederlandse taal beschikbaar wordt.

Verwachtingen iPhone 6s Plus

De verwachting met betrekking tot dit nieuwe toestel van Apple is dat het in het najaar van 2015 gepresenteerd gaat worden. Apple zou de iPhone 6s Plus geen extreem grote upgrade geven maar dat hoeft ook niet want wat mooi is hoeft niet verandert te worden. De smartphone zal voorzien worden van de meest krachtigste processor en ook zal de iSight camera wederom verbeterd worden. iPhone 6s Plus komt in de kleuren Space Grey, Gold en Silver en ze worden geleverd met een opslagcapaciteit van 16GB, 64GB of 128GB. Het design van de iPhone 6s Plus zal gelijkwaardig zijn aan die van het huidige model.