/ iPhone 6c

iPhone 6c

Ontdek hier alles over de iPhone 6c. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 6c. Prijs los toestel nog niet bekend!

Informatie over iPhone 6c

De iPhone 6c is nog niet officieel onthuld door Apple Inc. De onderstaande informatie is gebaseerd op geruchten. Zodra de iPhone 6c onthuld is wordt de informatie over het toestel aangepast naar de waarheid.
Het is nog allerminst zeker dat Apple dit jaar komt met de iPhone 6c, maar in het geruchtencircuit spreekt men van een mogelijke komst. Als Apple de iPhone 6c uitbrengt zal het toestel de kleurrijke iPhone 5c opvolgen. Het geen betekend ook meteen dat Apple niet twee maar drie nieuwe toestellen zal gaan lanceren in het aankomende najaar. De iPhone 6c wordt in alle opzichten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Het toestel krijgt nieuwe hardware, software en heel veel nieuwe features die ook terug te vinden zijn bij de high-end smartphones van Apple. iPhone 6c zou onder andere een NFC-chip krijgen en voorzien worden van Touch ID.

Belangrijkste specificaties iPhone 6c (Geruchten)

Elke dag zijn er nieuwe berichten over de iPhone 6c. Volgens de laatste geruchten zou de iPhone 6c voorzien worden van een A8-chip, Touch ID en de nieuwe 8-megapixel iSight-camera met Focus Pixels. Het mobiele besturingssysteem zou naar verluid iOS 9 zijn. Het toestel krijgt een 4-inch display en de behuizing zou net als bij iPhone 5c van polycarbonaat zijn. het toestel komt mogelijk in vijf verschillende kleuren op de markt. De interne opslagcapaciteit van iPhone 6c zou 16 GB, 32 GB en 64 GB worden. De afmetingen van iPhone 6c zullen naar alle waarschijnlijkheid 124,4 x 59,2 x 8,97 mm zijn en het gewicht circa 132 gram. Het 4-inch display krijgt een schermresolutie van 1136 x 640 pixels met een pixel per inch van 326. Al het goede van iPhone 5s en iPhone 6 zou terug te vinden zijn in iPhone 6c.

Release datum iPhone 6c

Het is allerminst zeker dat Apple dit najaar met de iPhone 6c komt. Mocht Apple het toestel toch uitbrengen dan zal de release datum gelijktijdig vallen met de komst van iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Mogelijk presenteert Apple de nieuwe iPhones in september van dit jaar. Het nieuwe toestel zal dan eind september of begin oktober in de winkels liggen. De verwachte verkoopadviesprijs van de iPhone 6c is nog niet bekend maar deze zal ongetwijfeld lager liggen dan de verkoopadviesprijs van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.