/ iPhone 6
Verschillende iPhones bij elkaar

Verschillende iPhones bij elkaar

Ontdek hier alles over de iPhone 6. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de iPhone 6. Prijs los toestel vanaf 699,00 euro met abonnement vanaf 0,00 euro

Informatie over de iPhone 6

iPhone 6 is groter, beter en vernieuwend. De smartphone uit de stal van Apple is alweer de zesde generatie van de populaire iPhone. Het toestel heeft een enorm aantrekkelijk design en het heeft de beste hardware die er op dit moment verkrijgbaar is. Zoals Apple zelf ook stelt is de iPHone 6 de beste iPhone die tot nu toe gemaakt is. De smartphone biedt een groot aantal verbeteringen en is wat voornamelijk opvalt is dat het beeldschermformaat toe genomen is. Niet alleen het beeldscherm is groter geworden, maar ook aanzienlijk scherper. De hardware is velen malen krachtiger en de software sluit precies aan bij het totaal plaatje dat je hebt bij een iPhone. Vind je de iPhone 6 aan de kleine kant en wil je liever een nog iets grotere smartphone? Koop dan de iPhone 6 Plus met 5,5 inch beeldscherm.

iPhone 6 prijzen vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties

De iPhone 6 is voorzien van een 4,7 inch beeldscherm met een schermresolutie van 750 bij 1334 pixels. Apple heeft gebruik gemaakt van een nieuwe generatie van het Retina Display namelijk Retina HD Display. De iPhone 6 heeft een krachtige Apple A8 processor, het is de tweede generatie 64-bits processor. Daarnaast heeft de smartphone 1 GB RAM en is het verkrijgbaar met 16, 64 of 128 GB opslagcapaciteit. Alles aan het toestel is vernieuwend, zo heeft Apple ook de sensor van Touch ID verbeterd en draait iPhone 6 op de grootste release van iOS ooit, iOS 8. De achtercamera van iPhone 6 is voorzien van een nieuwe 8 megapixel iSight-sensor en aan de voorkant tref je ook nog eens een sterk verbeterde FaceTime camera. Het design van de iPhone 6 is volledig verandert ten opzichte van iPhone 5s, het toestel heeft nu afgeronde randen waardoor het nog beter in de handpalm ligt. Het totaal vernieuwde besturingssysteem iOS 8 is nog gebruiksvriendelijker en heeft veel nieuwe functies, zoals de applicatie gezondheid.

Pluspunten

Al jaren is de iPhone de meest geliefde smartphone in de hele wereld. Ondanks dat iPhone 6 niet revolutionair is heeft Apple wederom een prachtige smartphone weten te creëren en het zal lang niet tot ieders verbazing spreken dat de iPhone 6 de beste iPhone ooit is. Het toestel heeft een aantrekkelijk design en een geweldige weergave van het beeldscherm. Door de toename van het beeldschermformaat zal je snel denken dat het toestel in alle opzichten groter is geworden, dit is niet het geval want iPhone 6 is maar slechts 7 millimeter dik en weegt net iets meer als 100 gram. De iPhone was nog nooit zo licht als iPhone 6.

Minpunten

Apple heeft een fantastische smartphone op de markt gebracht en dat zal niemand ontgaan zijn. Het is de beste smartphone ooit door Apple gemaakt en het heeft een scala aan functies. Ondanks dat de vraag naar grotere smartphones toe neemt zijn er ook heel veel consumenten die de nieuwe formaten van Apple onhandig vinden. Dit is eigenlijk het enige minpunt van de nieuwe iPhone ze zijn groter geworden en ook stijgt de vraag alsmaar naar groter smartphones toch zijn er altijd nog consumenten die liever hadden gezien dat Apple ook een 4 inch model had gelanceerd.