/ iPhone 6 Plus

Algemene informatie iPhone 6 Plus

iphone 6 plusOp dinsdag 9 september was het dan eindelijk zo ver. De lang verwachte iPhone 6 Plus werd gepresenteerd. Van dit toestel wordt erg veel verwacht en zodoende zat Apple dan ook vol spanning. Na de presentatie werd al snel duidelijk dat Apple aan al deze verwachtingen voldoet. Apple slaat met de iPhone 6 Plus een nieuwe richting in. Zo is het toestel een stuk groter dan alle voorgangers en ook het design is behoorlijk aangepakt. Apple hield haar presentatie in het Flint Center for Performing Arts. Een perfecte locatie voor deze grootse presentatie. Precies 30 jaar geleden hield Apple hier haar eerste productpresentatie, dus zodoende was dit de perfecte keus.

Modellen, uitvoeringen en prijs

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Apple heeft op dinsdag 9 september twee verschillende iPhone modellen gepresenteerd. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De iPhone 6, is een toestel met een beeldscherm van 4,7 inch. Dit is al een stuk groter dan alle oudere modellen, die een beeldscherm hebben van 4,0 inch. Ook de iPhone 6 Plus werd gepresenteerd. Deze grotere variant heeft een Full HD 5,5 inch scherm. Dit is voor het eerst, dat Apple een iPhone heeft ontwikkeld met zo’n groot beeldscherm. Natuurlijk kan Apple hiermee niet achterblijven, aangezien de concurrentie steeds grotere beeldschermen aflevert. Doordat de iPhone 6 Plus een groter beeldscherm heeft, is het natuurlijk erg logisch dat het gehele toestel een stuk groter is geworden. Niet alleen groter, maar ook een stuk dunner. De iPhone 6 Plus heeft een dikte van 7,1 mm. Ook het design is aangepakt bij dit toestel. De randen van het toestel zijn ronder gemaakt, waardoor het toestel prettiger in de hand ligt. Ook zijn de hoeken mooi afgewerkt. De achterkant van het toestel is gemaakt van metaal, met het Apple logo er in verwerkt. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. De iPhone 6 Plus is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, namelijk grijs, zilver en goud. De gebruiker kan zelf kiezen, van hoeveel opslaggeheugen het toestel voorzien moet zijn. De iPhone 6 Plus is te verkrijgen met een opslaggeheugen van 16 GB, 64 GB en 128 GB. Nog niet eerder is er een iPhone uitgebracht met zo’n grot opslaggeheugen. opslaggeheugen is niet uit te breiden, waardoor de gebruiker het hiermee moet doen. De iPhone 6 Plus zal te verkrijgen zijn vanaf € 699,-. Vanaf de derde week van september, zal het toestel te verkrijgen zijn in de Verenigde Staten. De verwachting is, dat het toestel twee weken daarna ook te verkrijgen is in Nederland.

Specificaties

De iPhone 6 Plus is voorzien van een behoorlijk aantal nieuwe specificaties. Zo is het toestel een behoorlijk stuk sneller. Dit is mogelijk, doordat de iPhone 6 Plus draait op een A8-processor. Deze A8- processor is ook nog eens 50 % zuiniger, dan de eerder gebruikte processors. De A8-processor wordt gecombineerd met een M8-coprocessor. Deze coprocessor is ideaal tijdens het uitvoeren van een aantal activiteiten, waarbij de smartphone wordt gebruikt. De iPhone 6 Plus is voorzien van een 8,0 megapixels camera. Aan deze camera is flink gewerkt, zodat deze camera in staat is om prachtige beelden te schieten. Ook is de camera voorzien van optische beeldstabilisatie, waardoor de foto’s altijd scherp zijn. De standby-tijd van de iPhone 6 Plus is gemiddeld 16 dagen, wat al aangeeft dat het toestel enorm energiebesparend is. De iPhone 6 Plus is voorzien van een nieuwe functie, genaamd Apple Pay. Maak je gebruik van deze functie, dan ben je de portemonnee niet meer nodig. Een combinatie van een aantal onderdelen zorgt er voor dat er op een zeer veilige manier kan worden betaald met de iPhone 6 Plus.