/ iPhone 5s

iphone 5siPhone 5s

Ontdek hier alles over de iPhone 5s. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee over de iPhone 5s. Vergelijk alle prijzen bij de verschillende aanbieders van de iPhone 5s. Prijs los toestel vanaf 545,00 euro.

Informatie iPhone 5s

De iPhone 5s is een geweldige smartphone. Het toestel heeft een extreem strak design en is voorzien van de meest krachtige hardware en de allernieuwste software. De iPhone 5s is de basis voor de toekomst. Apple heeft met deze smartphone de lat wel heel hoog voor zich zelf gelegd en wij zijn benieuwd of ze de lat voor de toekomst niet te hoog hebben gelegd. De iPhone 5s is voorzien van nieuwe technologieën en dat maakt de iPhone bijzonder in zijn soort. Het is een unieke smartphone, en tevens revolutionair. Vanaf de fabriek draait de iPhone 5s op iOS 7 en de komende jaren zal het toestel ook de nieuwst iOS ondersteunen. Het bijzondere aan de iPhone 5s is zijn krachtige processor en de unieke vingerafdrukscanner of beter bekend als Touch ID. De nieuwe iPhone kun je aanschaffen met 16, 32 of 64 GB interne opslagcapaciteit.

iPhone 5S met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties iPhone 5s

De belangrijkste specificaties voor de iPhone 5s zullen wij voor jou op een rijtje zetten. Na het lezen van de specificaties weet je direct zeker dat de iPhone 5s de smartphone waarnaar je al jaren op zoek bent. Het toestel heeft een 4-inch Retina display met 1136 bij 640 pixels. Het kloppende hart van de iPhone 5s is een A7-processor met twee kernen. De A7-processor wordt ondersteund door een M7-coprocessor waardoor de iPhone 5s heel energiezuinig is. Aan de achterkant is een 8-megapixel iSight-camera met True Tone flitser te vinden en voorop tref je een FaceTime-camera aan. De interne opslagcapaciteit van de iPhone 5s is 16, 32 of 64 GB. Het krachtige toestel draait op iOS 7 en zal in de toekomst ook updates van Apple’s besturingssysteem ondersteunen. iPhone 5s heeft een betere beveiliging dankzij het revolutionaire Touch ID, ontgrendelen van je iPhone middels je vingerafdruk.

Pluspunten iPhone 5s

Op zich heeft de iPhone 5s allemaal pluspunten. Het mobiele besturingssysteem is het meest geavanceerd van allemaal en toch heel gebruiksvriendelijk. De iPhone 5s is een musthave voor iedere iPhone liefhebber. Het heldere 4-inch Retina display zorgt voor een verbazingwekkend beeld bij het bekijken van video’s en foto’s. Met iPhone 5s is het tevens geen probleem om te multitasken de nieuwe processor werkt super snel.

Minpunten iPhone 5s

Het minpunt aan de iPhone 5s is de prijs. Het toestel is ongelooflijk duur. Je moet dus wel een goed gevulde portemonnee hebben om de iPhone 5s te kopen. Het is jammer dat Apple niet voor een nieuw design heeft gekozen ten opzichte van iPhone 5, maar dat was te verwachten in het Apple s-jaar.