/ Alles-in-1

Alles-in-1

Op zoek naar een alles-in-1 pakket voor thuis? Als je wilt besparen is een alles-in-1 pakket precies waarnaar je op zoek bent. De afgelopen jaren zijn de alles-in-1 pakketten enorm in populariteit gestegen en dat is ook niet zo gek. Ten eerste bespaar je gigantisch veel kosten voor televisie, internet en bellen en daarbij heb je ook geen rompslomp meer met verschillende aanbieders!

Voordat je direct besluit bij de eerste de beste alles-in-1 provider een abonnement af te sluiten, is het verstandig om eerst het één en ander te weten over het fenomeen alles-in-1 en hoe je makkelijk de beste alles-in-1 provider kunt vinden voor de goedkoopste prijs. Vooropgesteld de prijs voor het abonnement moet niet bepalend zijn voor je keuze, want je dient ook na de kwaliteit van de diensten te kijken en de aangeboden service van de telecomprovider.

Het fenomeen alles-in-1

Enkele jaren geleden is het fenomeen alles-in-1 op de markt gekomen. Het pakket houdt in dat je een internet, televisie en telefonie abonnement afsluit bij slechts één provider. Voorheen hadden Nederlandse huishoudens losse abonnementen en hierdoor zagen ze door de bomen het bos niet meer. Met het alles-in-1 pakket heb je slechts één aanspreekpunt en één maandelijkse (digitale) factuur. Je hebt veel minder rompslomp wanneer je alles bij één provider afsluit en daarnaast ben je ook in de meeste gevallen een stuk goedkoper uit.

Overweldigend aanbod alles-in-1 aanbieders

Providers die alles-in-1 pakketten aanbieden schieten als paddenstoelen uit de grond. Het aanbod is overweldigend groot. Voor jou als consument is dat een extra voordeeltje want de providers moet beter hun best doen om je binnen te hengelen. De prijzen voor alles-in-1 pakketten variëren enorm en dit heeft allemaal te maken met het overweldigende aanbod. De providers zijn in een hevige concurrentiestrijd beland en zo kun je goedkoop de beste alles-in-1 pakket afsluiten. Vergelijk alle providers op basis van het geen dat je wilt en je zal zelf heel snel merken dat een alles-in-1 pakket helemaal niet duur is, en zelfs mogelijk goedkoper is dan drie losse abonnementen.

Stel je alles-in-1 pakket zelf samen

Op het moment dat je een alles-in-1 provider hebt gevonden die aan je voorwaarden voldoet kun je het pakket ook nog uitbreiden met diverse extra’s. Zoals gewoonlijk dien je voor de extra’s bij te betalen maar dan heb je wel een alles-in-1 pakket helemaal naar je eigen zin. Je kunt bijvoorbeeld extra televisiezenders toevoegen aan het pakket of een compleet beveiligingspakket voor je computer erbij aanschaffen. Het alles-in-1 pakket is bij veel providers ook uit te breiden met een mobiel telefoon abonnement. Je krijgt uiteraard extra veel korting op het aangeschafte mobiele telefoon abonnement. Stel zelf je alles-in-1 pakket samen en geniet van extra veel voordeel!

Overstappen kinderlijk eenvoudig

Heb je nog geen alles-in-1 pakket of ben je niet tevreden over je huidige pakket? Geen probleem met de overstapservice van de alles-in-1 providers kun je makkelijk en snel overstappen zonder dat jezelf er iets voor hoeft te doen. De provider neemt alle administratieve taken van je over en zegt je oude abonnementen op en zorgt dat alles in kannen en kruiken loopt. Het enige waar je op moet wachten is het contract voor het alles-in-1 pakket en zodra deze is ondertekend kun je binnen de kortste keren genieten van je alles-in-1 pakket.