/ Alcatel One Touch Pop 2 4

Alcatel One Touch Pop 2 4Alcatel One Touch Pop 2  4

Ontdek hier alles over de Alcatel One Touch Pop 2  4. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee en vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders. Prijs los toestel Alcatel One Touch Pop 2  4 150 euro, met abonnement vanaf gratis!

Informatie Alcatel One Touch Pop 2 4

De Alcatel One Touch Pop 2  4 is een compacte Android-smartphone en is verkrijgbaar voor een ontzettende lage prijs. Het toestel heeft een compact beeldscherm van 4-inch en past hierdoor moeiteloois in elke broekzak. De Alcatel One Touch Pop 2  4 is voorzien van betrouwbare en degelijke hardware. De smartphone is uitgerust met een quad-core processor, twee camera’s en een relatief hoge resolutie van het beeldscherm. Het toestel is ideaal voor mensen die niet heel veel geven om een smartphone maar toch willen beschikken over een dergelijk toestel .

Belangrijkste specificaties Alcatel One Touch Pop 2 4

Het toestel heeft een4-inch TFT-display met een resolutie van 800 bij 480 pixels. de processor is een quad-core 1,2 GHz die werkt in combinatie met een 512 MB werkgeheugen. Het toestel draait op het allernieuwste mobiele besturingssysteem van Android namelijk Android 5.0 Lollipop. Achterop tref je een 5-megapixel camera met flitser en voor op een 1,3-megapixel camera. Het toestel heeft slechts 4 GB interne opslagcapaciteit maar is uit te breiden met een microSD-kaart.

Pluspunten

De prijs van de Alcatel One Touch Pop 2  4 is natuurlijk het grootste pluspunt van de smartphone. voor een raltief laag bedrag kun je al beschikken over deze laag vlieger. Het toestel is ideaal geschikt voor mensen die voor het eerst een smartphone willen kopen of mensen die niet veel geven om een smartphone maar toch altijd bereikbaar willen zijn. de quad-core processor is ook een pluspunt want hierdoor werkt de toestel heel goed.

Minpunten

De interne opslag capaciteit van 4 GB is niet meer van vandaag de dag. Dit is echt extreem weinig en je zal merken dat 4 GB binnen mum van tijd vol is. Gelukkig kun je de opslagcapaciteit wel uitbreiden met een microSD-kaart. Het geheugen kun je uitbreiden tot wel 32 GB.