/ Acer Liquid Z410 Duo

Acer Liquid Z410 Duo

Acer Liquid Z410 DuoOntdek hier alles over de Acer Liquid Z410 Duo. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Acer Liquid Z410 Duo. Prijs los toestel 139,00 euro.

Informatie over de Acer Liquid Z410 Duo

Fabrikant Acer heeft de Liquid Z410 Duo op de markt gebracht. Dit is een goedkope Android smartphone die ook het 4G netwerk ondersteund. De fabrikant heeft al meermaals bewezen dat ze aantrekkelijke smartphones kunnen produceren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een betaalbare prijs krijg je een toestel met aantrekkelijke specificaties en een leuk design. De smartphone is voorzien van een 4,5 inch groot display en dankzij een krachtige quad-core processor
is de Liquid Z410 Duo geschikt voor het 4G netwerk. Het is een betaalbare smartphone waardoor de Acer Liquid Z410 Duo enorm aantrekkelijk wordt voor iedereen die geen honderden euro’s willen gaan uitgeven aan een nieuwe smartphone. Met de Acer Liquid Z410 Duo kun je nog jaren vooruit dankzij de krachtige specificaties.

Belangrijkste specificaties Acer Liquid Z410 Duo

De smartphone heeft een 4,5 inch beeldscherm met een schermresolutie van slechts 540 bij 960 pixels. Achterop tref je een 5 megapixel camera en aan de voorkant een 2 megapixel camera. De quad-core processor is geklokt op 1,5GHz en het toestel heeft 1 GB RAM. De interne opslagcapaciteit van de Acer Liquid Z410 Duo is 4 GB maar dit is uit te breiden met een microSD-kaart. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat met extra features van Acer zoals Dualshot en QuickTouch. Het is niet bekend of de Acer Liquid Z410 Duo in de toekomst een upgrade krijgt naar Android 5.0 Lollipop. De Acer Liquid Z410 Duo is een uitermate goede smartphone waar de meeste mensen uitermate tevreden mee zullen zijn. Via de Google Play Store kun je allerlei apps downloaden, om je Acer Liquid Z410 Duo in te richten. Download in de Google Play Store WhatsApp, Instagram of Facebook en blijf altijd met iedereen in contact.

Pluspunten van de Acer Liquid Z410 Duo

Het grootste pluspunt van de Acer Liquid Z410 Duo is dat het toestel uitermate gunstig is geprijsd. De smartphone is als los toestel te koop voor slechts 139 euro. Bij de Acer Liquid Z410 Duo krijg je alleen heel veel meer dan bij andere smartphones in deze prijsklasse, zo is de smartphone klaar voor het supersnelle 4G netwerk. De snelle quad-core processor zorgt ervoor dat de smartphone al je favoriete apps kan afspelen. De extra functionaliteit van DualShot zorgt ervoor dat je de voor- en achter camera gelijktijdig kunt gebruiken.

Minpunten van de Acer Liquid Z410 Duo

Voor een prijs van 139 euro kun je niet verwachten dat je het beste van het beste krijgt. De Acer Liquid Z410 duo heeft goede specificaties maar komt bij lange na niet in de buurt van de specificaties bij high-end smartphones. De schermresolutie van het 4,5 inch beeldscherm is niet al te hoog met 540 bij 960 pixels. Daarnaast is de interne opslagcapaciteit van 4 GB wel heel weinig, al kun je dit met een microSD-kaart wel uitbreiden.